Băsescu: „Valorile Europei pleacă de la valorile creștine și de la familie”

Cel care, la un moment dat, încerca să atragă voturile populației sugerând idei deschise și de egalitate, schimbă acum macazul. Desigur, vorbim despre fostul președinte Traian Băsescu și actualul europarlamentar PMP. Invitat pe post de momeală pentru alegători la post electoral numit PMP TV, Băsescu taie și spânzură, acuzându-i pe cei din Alianța USR PLUS că ar susține valori necreștine. În plus, Băsescu alege să susțină vechile lozinci împotriva celor de la USR PLUS, numindu-i, la rândul lui, neomarxiști.

Traian Băsescu: „Mi se pare o ideologie toxică și dezgustătoare”

„Un partid neomarxist, care a avut obrăznicia să ne propună să trăim la comun, numai că reacția a fost extrem de dură din societate. E un partid al gulerelor albe din administrație și multinaționale. Nu se poate lipi decât de eticheta de partid neomarxist, progresiștii. Cioloș este liderul lor. Ei propun renunțarea la valorile specifice societății competitive liberale.

Mi se pare o ideologie toxică și dezgustătoare. Cel mai neplăcut lucru este discreditarea valorilor familiei. Traiul la comun nu are nimic comun cu valorile familiei. Valorile Europei pleacă de la valorile creștine și de la familie.”, a spus Traian Băsescu.

Citește și: Klaus Iohannis se va vaccina public

#News