Foto: Instagram
Foto: Instagram

Un magazin care furnizează produse pentru animalele de companie a anunțat că va oferi suma de 150 de dolari celor dispuși să-și facă tatuaje cu proprii câini, transmite Upi.com.

BARK, compania din spatele popularului serviciu pentru animale BarkBox, a anunțat că va oferi carduri cadou. Practic, 100 de persoane vor fi recompensate cu câte 150 de dolari, dacă aleg să-și imprime, pe piele, imaginea animalului de companie.

Mai mulți angajați ai companiei promovează tatuajele cu căței

Lauren Diener, manager de conținut la BARK, a spus că promovarea a fost inspirată de propriul ei tatuaj. Tatuajul lui Lauren înfățișează urechile Stellei, pitbul-ul ei, în vârstă de 3 ani.

Diener a declarat pentru National Desk că șefa ei, Stacie Grisson, a fost atât de impresionată ”încât a insistat ca respectiva companie să plătească pentru tatuajul meu”.

O altă colegă de serviciu, Eliza Reinhardt, a sugerat, imediat după, promovarea tatuajelor.

Totul a pornit de la o banală conversație. În timp, s-a transformat într-o provocare uimitoare. Mi se pare super”, a explicat angajata.

Fiecare dintre cele 100 de tatuaje vor fi răsplătite cu suma de 150 de dolari

Site-ul web al firmei spune că persoanele câștigătoare vor fi selectate de iubitorii de câini din cadrul companiei BARK.

În onoarea Zilei Internaționale a Câinelui, vrem să plătim pentru un tatuaj cu câinele tău. Iubim tatuajele cu câini și vrem să vedem încă 100. Dacă vrei să îți faci un tatuaj pentru a arăta lumii cât de mult îți iubești câinele, dă clic pe linkul din bio”, au transmis reprezentanții companiei, pe contul de Instagram.