Oana Roman se mărită iar cu Marius Elisei

Noua nuntă va avea loc în data de 24 septembrie, ziua de naștere a lui Marius Elisei

Oana Roman
Oana Roman / Foto: Facebook

Cu toate că au mai fost căsătoriți, Oana Roman și Marius Elisei par să se fi împăcat și, mai mult decât atât, își doresc din nou să-și unească destinele, la doar câteva luni de la divorț. Într-o primă instanță, Oana Roman a declarat că are intenția să facă doar reînnoire a jurămintelor la biserică, în fața celor sfinte.

Însă cum timpul le schimbă pe toate, cei doi s-au gândit mai bine și au decis să se căsătorească „pe de-a întregul” până la urmă. Așadar, fiica lui Petre Roman se va recăsători și în acte cu Marius Elisei, bărbatul de care s-a despărțit cu surle și trâmbițe. Cu toate că încă nu au habar unde vor organiza petrecerea de nuntă, ceea ce știu ce-i doi foști și viitori miri este că se vor căsători în data de 24 septembrie, dată la care Marius Elisei își sărbătorește, de altfel, și ziua de naștere.

Oana Roman caută local pentru nuntă și cere sfaturi

„Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsătoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghez. Până atunci sper să mă pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, a mărturisit vedeta, la Antena Stars, citată de Click.ro.

Citește și: Brigitte Pastramă, măștile de lux și perchezițiile matinale