Oana Roman vrea să plece definitiv din România!

Vedeta nu a decis unde se va muta

Oana Roman este foarte afectată de situația din Ucraina. Vedeta este îngrijorată și de situația din România, motiv pentru care a luat o decizie radicală. Ea vrea să se mute din țară chiar până la sfârșitul acestui an, intenție pe care a anunțat-o chiar pe pagina ei personală de Instagram.

Oana Roman trece prin momente grele. Vedeta, care este îngrijorată de ceea se întâmplă în Rusia, este criticată de haterii din mediul online, dar și de vedete din showbiz-ul românesc.

După ce a făcut numeroase postări despre ceea ce înseamnă, de fapt războiul, dar și cât de mult suntem afectați, Oana Roman a primit numeroase critici. Ea a răbufnit în mediul online, unde le-a explicat tuturor care este decizia de ultim moment pe care a luat-o.

Oana Roman a dezvăluit că vrea să se mute din România. Anunțul a fost făcut pe pagina personală de Instagram.

Chiar dacă și-a construit o întreagă carieră în România și tot aici deține o afacere cu haine împreună cu partenerul ei de viață, Marius Elisei, Oana Roman nu își mai dorește să stea prea mult în țara natală.

„Practic, singurul lucru pe care mi-l doresc este să reușesc anul ăsta să îmi pregătesc plecarea, să am puterea necesară să plec din țară. Să mă duc într-o comună, într-un sat mic, mic și să renunț la toată nebunia asta care începe să mă apese din ce în ce mai tare”, a scris vedeta pe Instagram.

Oana Roman nu a dezvăluit în ce țară s-a gândit să se mute. Cert este că vedeta dorește să trăiască în liniște, într-un sat sau oraș mic, departe de România. Ea vrea să scrie și o carte despre ceea ce a trăit în țara noastră.

„Să trăiesc din gestionarea unui motel, hotel, pensiune, brutărie, orice. Să stau acolo într-un sătuc mic și să trăiesc fericită. Și când o să fiu acolo, să scriu o carte despre toți și despre această lume rea în care suntem. Vreau să trăiesc într-o lume cu oameni puțini dar civilizați și liniștiți.”, a mai spus Oana Roman, pe Instagram-ul personal.

Oana Roman și Marius Elisei, vacanță de vis !