Oana Roman
Oana Roman. Sursa foto: spynews.ro

Oana Roman a decis să își ia o vacanță departe de meleagurile românești. Ea a plecat împreună cu partenerul de viață și fiica lor către o destinație cu adevărat impresionantă.

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare. Ea le-a arătat fanilor locul unde a plecat pentru a se relaxa la mare și pentru a se bucura de temperaturile ridicate.

Oana Roman nu iubește deloc frigul.

Oana Roman împreuna cu fiica ei și Marius Elisei au plecat într-un loc exotic. Cei trei se bucură de soare, mare, relaxare și liniște.

Vedeta a revenit într-un loc care pe ea a atras-o foarte mult încă de când l-a văzut prima oară.

Este vorba despre Egipt. Oana Roman și familia ei este cucerită de complexul în care stau. Ei consideră zona un adevărat paradis pentru ei.

„Gata, am ajuns. Am ajuns în rai, este paradisul aici. Ne place foarte mult. Am revenit de drag. Totul este minunat. Soare, căldură, liniște, relaxare. Să înceapă vacanța!”, a scris vedeta pe Instagram-ul personal.

Marius Elisei a ajuns la spital, la începutul acestui an, dar nu a dat prea multe detalii despre problemele sale de sănătate. Misterul a fost clarificat de Oana Roman.

Vedeta a dezvăluit că nu a fost vorba despre o urgență medicală, ci despre un control pe care Marius Elisei îl face periodic după o operație la genunchi făcută în urmă cu trei ani.

Pasiunea lui pentru fotbal este atât de mare încât nu a renunțat la sport nici după intervenția chirurgicală. Atunci când se accidentează și are dureri în zona operată, merge la un control, pentru a fi sigur că nu este vorba despre nimic grav.

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din România și realizatoare de emisiuni TV. Ea este fiica fostului premier al României, Petre Roman.

Oana Roman a absolvit Școala Centrală din București. Prezentatoarea TV se numără printre vedetele care au studiat în străinătate. Vedeta a terminat liceul în anul 1994, iar apoi a mers să studieze la Sorbona până în 1998.

Oana Roman a reușit să-și construiască o carieră de succes singură. Vedeta a fost prezentatoarea emisiunii „Drept la țintă ” de la Kanal D, apoi a fost gazda emisiunii „Star Salvator” de la Antena Stars.

Citește și: Oana Roman, primul Crăciun departe de casă