Daniela Gyorfi
Daniela Gyorfi. Sursa foto: cancan.ro

Daniela Gyorfi încearcă să se mențină mereu tânără cu ajutorul intervențiilor estetice.

Artista a pus pe listă tot ce o complexa și a scos bani frumoși din buzunar pentru a fi transformată de specialiști. Vedetei nu i-a păsat nici măcar de criticile dure venite din partea fanilor.

„Nu am nici o operație, am doar sânii, dar atât. Nu sunt Miss Univers, nu am nimic de apărat. S-a tot spus că am operații la față, că sunt strâmbă, că nu știu ce. Dar nu am. Cu ajutorul machiajului, a luminilor, poți să arăți wow”, a explicat artista.

Cântăreața nu neagă faptul că la nivelul feței și-a făcut câteva intervenții non-invazive.

Daniel Gyorfi se pregătește să se mute anul acesta în casă nouă cu soțul și fetița lor, Maria.

Cântăreața este în muzică de mai bine de două decenii.

Daniela Gyorfi și-a făcut debutul în industria muzicală la începutul anilor 90′. Artista a reușit să se mențină în top și să se reinventeze de-a lungul anilor.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai extravagante vedete. Stilul ei provocator și senzualitatea sunt două dintre caracteristicile ei, care au făcut-o celebră de-a lungul timpului. Artista a reușit să se adapteze noilor tendințe și a înțeles schimbările. Ea și-a asumat toate deciziile, de-a lungul carierei ei. Acest lucru a fost încă un avantaj, deoarece a menținut-o în atenția publicului.

Pandemia este o provocare pentru cariera ei, așa cum este pentru mulți alți artiști. Daniela Gyrofi este optimistă, artista având o colaborare cu Boby, artist cu care urmează anul acesta să înregistreze mai multe melodii.

Daniel Gyorfi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru meseria ei și pentru schimbările în bine care vor veni pentru ea și familia ei.

Cântăreața și soțul ei, George Tal, vor să se mute în casă nouă. Ei mai amână puțin momentul pentru fata lor, Maria, care este elevă în clasele primare.
Daniela Gyorfi a mărturisit că, la începutul carieriei sale, nu toți i-au înțeles stilul vestimentar.

Artista a mărturisit că singura persoană care a apreciat-o a fost profesoara ei de dans, care a încurajat-o. Artista a mai dezvăluit că schimbarea s-a produs în 1992, atunci când a decis să facă o transformare radicală. Daniela Gyorfi și-a schimbat coafura, stilul vestimentar, iar acest lucru a făcut-o unică pentru acea vreme.

Citește și: Daniela Gyorfi, din nou pe masa de operație