Adriana Bahmuțeanu, cea care probabil i-a luat ultimul interviu lui Petrică Mîțu Stoian, afirmă că știa de unele dintre problemele de sănătate ale regretatului artist, dar nu exclude un posibil malpraxis. Asta în contextul în care decesul artistului a survenit într-o unitate medicală, mai mult, acesta se afla în recuperarea post Covid, în urma sechelelor cu care a rămas după îmbolnăvire.

„Știam că Petrică are unele probleme de sănătate și că suferă cu inima dar nu știam că are fibrilații atriale. Acum câteva săptămâni chiar am realizat un interviu cu el, cred că este și ultimul, și-mi spunea că este cam supărat și așteaptă să treacă toată povestea asta cu Covid-ul. Eu știu că el a avut niște simptome destul de nasoale și că se trata post-Covid la o clinică privată”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

„De ce a murit Petrică Mîțu Stoian?”, întrebarea pe care și-o pune multă lume

Cazurile de infectare cu Covid, de la începutul pandemiei, au arătat până acum că acest virus nu ține cont nici de statutul social, nici de vârstă, rasă sau sex. Pentru unii a trecut mai ușor, pentru alții, a lăsat în urmă sechele sau mai rău, a luat vieți.  

„Din câte știu, Petrică a fost mutat de la o clinică privată la spital pentru că scuipa sânge și avea o supradoză de anti-coagulante prescrise pentru fibrilații în tratamentul post-COVID. Dar, fiind internat, tratamentul nu și-l administra singur, nu? În condițiile astea, nu putem exclude o culpă medicală sau chiar un malpraxis! Ar trebui să aflăm dacă nu cumva i s-a greșit doza de anticoagulant sau tratamentul, în general”, a afirmat realizatoarea TV.

Potrivit medicului care l-a preluat pe artist, sâmbătă dimineață, în cazul acestuia exista „sindromul long Covid”, în care pacienții suferă diferite afecțiuni destul de severe, în principiu pe hipercoagulabilitatea dată de acest virus.

„Vorbim de un om care a mers la o clinică să scape de problemele post-COVID și a murit brusc, el nemaifiind bolnav de COVID. Întrebarea e, de ce a murit Petrică Mîțu Stoian?”, se întreabă, retoric, Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Petrică Mîțu Stoian a murit. Artistul suferise complicații după Covid