Dorian Popa a făcut un anunț uluitor!

Dorian Popa a apelat la medici esteticieni

Dorian Popa a atras din nou atenția tuturor, după ce a făcut un anunț surprinzător, care a șocat pe toată lumea.

De fiecare dată când simte nevoie să facă o schimbare, Dorian Popa apelează la diferite metode pentru a-și îndeplini dorința. Ba chiar sună medicul estetician.

Dorian Popa a apelat la ajutorul unuia dintre cei mai buni medici esteticieni din țară.

Amuzat teribil de zvonurile care au circulat, Dorian Popa le-a explicat fanilor că nu și-a implantat silicoane. El le-a spus curioșilor care vor să afle detalii despre operația lui să contacteze medicul estetician.

Artistul nu a dezvăluit ce operație estetică și-a făcut. Dar fanii săi au observat marea schimbare din zona pectoralilor.Mulți dintre ei au spus că Dorian Popa și-a pus silicoane.

Mai mult, haterii și invidioșii l-au criticat pe artist că ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni și pentru pătrățelele pe care le are.

„Bă mor aici pe loc de râs. Am auzit-o pe ultima. Dacă până acum aveam implant de pătrățele, acum a venit ultima, mi-am implantat țâțe. Joacă pe asta! Iar pentru cei care într-adevăr vor să își rezolve complexele, le recomand cu drag să meargă să își vadă visul împlinit, chiar prin operația pe care mi-am făcut-o eu.”, a scris Dorian Popa pe Instagram.

Dorian Popa a surprins recent pe toată lumea după ce s-a fotografiat pe patul de spital. Artistul a apelat la ajutorul unui medic estetician.

Artistul le-a spus fanilor că își îndeplinește una dintre cele mai mari dorințe. Potrivit imaginilor postate de el, operația nu a fost făcută la nivelul feței și nici la nivelul membrelor, artistul purtând un corset în zona abdomenului.

Cântărețul a mărturisit că intervenția a decurs foarte bine și că nu este nevoit să stea în pat. Dorian Popa a dezvăluit că pentru a se recupera trebuie să aibă o perioadă postoperatorie foarte bună.

orian Popa este unul dintre cei mai apreciați artisți. El are și un succes răsunător în mediul online. Acesta câștigă foarte mulți bani datorită activității lui de pe rețelele sociale. Dorin Popa s-a decis să investească banii câștigați, așa că s-a lansat în lumea afacerilor.

Dorina Popa s-a decis să investească bani câștigați de-a lungul vremii în afacerile imobiliare. Proiectul lui este în plină desfășurare.

Citește și: Dorian Popa, scump la vedere