Dorian Popa, scump la vedere

Influencerul le concurează pe divele „perfecțiunii” din României

Dorian Popa are toate motivele din lume să își dorească să facă bani mulți, având în vedere că se află competiție directă cu divele „perfecțiunii” din România. Până acum ar fi cheltuit deja 50.000 de euro, cât o garsonieră modestă în Cluj-Napoca, sau aceeași sumă pe care ar pune-o „la bătaie” Andreea Tonciu pentru transformarea care i-ar bloca telefonul, că nu ar mai recunoaște-o.

Citește și: Andreea Tonciu vrea să nu o mai recunoască nici măcar telefonul

Potrivit Click, Dorian Popa are deja două implanturi de păr, două intervenții de fațete, rinoplastie, acid în buze și botox la frunte și conturarea mandibulei. Și nu are decât 33 de ani.

Primul implant și l-a făcut în 2016, iar intervenția a durat nici mai mult, nici mai puțin de 7 ore, fiind „montate” 4.000 de fir, fir cu fir. Cea de-a doua, din 2020, a fost ceva mai scurtă, de numai 4 ore. „Intervenția a durat 4 ore. Prefer să previn în loc să ajung în situația în care să repar. Am umplut un pic tâmplele și mi-am făcut conturul mult dorit încă de mic… o frunte din aia dreaptă ca să pot să port părul scurt și să arate senzațional”, a spus Dorian Popa pe InstaStory, la acea vreme.

A avut două rânduri de fațetare a danturii, în 2017 și 2021, a doua oară pentru că prima nu a fost la calitatea pe care și-o dorea. Iar tot anul trecut, s-a decis să intervină și la nivelul nasului. „Am făcut duș doar până la gât, nasul este bine și el, am dormit un pic mai greu, e drept, din cauza faptului că am respirat pe gură (…). E un pic mai greu cu înghițitul, dar eu zic că ăsta a fost greul! Mâine scoatem tuburile”, spunea atunci Dorian Popa.

Și ca să dea un aer mai masculin, influencerul a intervenit și la nivelul mandibulei, dar și o injecții cu botox. „O să facem puțin botox în jurul ochilor, foarte discret la frunte, să estompăm, o să și ridicăm, fără să avem pomeți de păpușică. O să dăm puțin volum”, și-a descris pașii spre „cel mai frumos” influencer.  

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a reîncarnat în Dorian Popa