Mugur Mihăescu, infectat cu Covid, pune asta pe seama vaccinului

„Pe toți prietenii mei vaccinați i-a lovit Omicron”

Comediantul și omul de afaceri Mugur Mihăescu este infectat cu Covid, deși este vaccinat împotriva acestuia. Mihăescu a declarat la România TV că atât el, cât și familia sa, cu toții vaccinați s-au infectat cu Covid, ba mai mult, acesta suspectează că infectarea cu noua tulpină Omicron s-a întâmplat tocmai din cauza vaccinului.

„Am un guturai din ăsta. Nevastă-mea tocmai a făcut Omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut Omicron. Toți sunt vaccinați. Da, eu acum am Omicron, e un guturai, stau în casă, că nu ies afară de nebun. Am fost pe rând toți vaccinați. Eu sunt vaccinat, cu toată familia mea. Pe toți prietenii mei vaccinați i-a lovit Omicron, e un guturai. Nimeni nu mai intră în spital, e guturai, e vorba doar despre bani”, a spus Mugur Mihăescu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu. De altfel, acesta a afirmat că s-a testat acasă și crede că este și el virusat cu tulpina Omicron.

Mugur Mihăescu s-a remarcat ca fiind un contestatar al măsurilor restrictive impuse de autorități, și nu de puține ori a ieșit în strada, unde a dat tonul „petrecerii” pe la protestele anti-mască, anti-Covid, anti-restricții, anti-orice are legătură cu pandemia. Dar acest lucru nu l-a împiedicat să se bucure de banii primiți de la statul român, pentru investitorii HoReCa, pentru a combate efectele negative ale pandemiei. Acesta ar fi obținut suma de 150.000 de euro, suficient cât să „o lase mai moale” cu acuzele, intervențiile în media, teoriile conspirației  ori alte frustrări.

Tulpina Omicron este cu mult mai contagioasă decât toate variantele anterioare, specialiștii precizând că perioada de incubare a scăzut la 2-3 zile, astfel că se așteaptă la o creștere exponențială a numărului de noi cazuri de infectare în perioada următoare. Mai mult, că după valul 5, vom avea parte de o imunizare de masă. În România au fost confirmate deja 183 de cazuri de infectare cu Omicron, din care 91 doar în ultimele zile. Dintre cele mai recente confirmări, 9 persoane au istoric de călătorie în Marea Britanie, Italia și Portugalia, iar 40 sunt nevaccinate împotriva Covid.

Citește și: Revelionul de la TVR, cu iz de bășcălie