Bianca Drăgușanu s-a reîncarnat în Dorian Popa

Dorian Popa și-a injectat „hâtz” în pomeți!

Dorian Popa / foto: Instagram

Se vede treaba că nu numai femeile din showbiz sunt cliente fidele ale operațiilor estetice, ci și bărbații! Cel mai bun exemplu, în acest sens, este Dorian Popa, cunoscut fanilor săi și sub numele de „hâtz”. Mai exact, vedeta a publicat, pe contul său de Instagram, o fotografie dintr-un salon, în care poate fi văzut în plin proces de „netezire” a pomeților.

Dorian Popa și-a injectat „hâtz” în pomeți, ca să rămână veșnic tânăr

Cu toate că are numai 32 ani, Dorian Popa pare speriat de bătrânețe, așadar apelează la orice tertip pentru a arăta „forever young”. Așadar, influencerul devenit om de afaceri, și-a injectat botox în pomeți, de dragul unei piei întinse și tinere. În mod sigur, concurează, în acest moment, cu Bianca Drăgușanu, regina absolută a operațiilor estetice.

Când a văzut cât de repede întinerește, Dorian Popa nu s-a oprit doar la pomeți, ci a continuat și cu împrejurul ochilor, însă și cu injectarea botoxului în frunte. Pe sistemul, degeaba ai pomeți frumoși dacă în rest ești „daună totală”.

De remarcat că nu e prima oară când Hâtz apelează la astfel de intervenții. În trecut, vloggerul și-a implantat păr în barbă, ca mai apoi să se gândească mai bine și să realizeze că ar fi nevoie să facă același lucru și pe cap. „Pentru fățuca mea merg până la Lună”, a scris Hâtz, pe Instagram, citat de Click.ro.

Citește și: Agentul Scully renunță la sutien: „Nu îmi pasă dacă sânii îmi ajung până la buric!”