Irina Tănase și viitorul său alături de „tătucul” PSD

Imaginile care o dau de gol

Eliberarea condiționată a fostului lider social democrat, îi permite acestuia și iubitei să viseze la viitorul lor împreună, dar și la o potențială, de ce nu, căsătorie.

Cei de la Cancan o suspectează pe Irina că a pus deja „primele” cărămizi la viitorul cuplului, după ce aceasta s-a afișat în poarta Penitenciarului Rahova cu o „burtică de gravidă”. Nu știm dacă e doar pentru că a avut un prnz mai copios sau dacă chiar este însărcinată, însă declarațiile date de Irina acasă, ne fac să luăm în calcul și acest aspect. „Este un moment mult așteptat, dna Tănase”, a spus unul dintre jurnaliștii care erau prezenți acasă la Dragnea, iar replica Irinei nu a întârziat. „Pentru mine mai mult decât pentru voi”.

De partea cealaltă, Dragnea nu a vrut să dea un răspuns concret cu privire la „nuntă, botez”, precizând doar că va urma o perioadă de „RK”, adică reparații capitale, în contextul în care în cei doi ani și două luni de detenție dreptul său la sănătate i-a fost călcat în picioare.

Mai mult, acesta a menționat că nu doar lui i s-a intezis dreptul la sănătate, ci tuturor deținuților de la Rahova. „O să vorbesc pe larg, la emisiuni, despre asta. Pare că pentru unii este un subiect tabu, o abordare proastă. Din păcate, în societatea românească s-a tot vehicula și s-a tot indus ideea de a avea o abordare de ev mediu, în schimb pretențiile sunt mari. Acolo oamenii trăiesc în condiții inumane, iar acest lucru trebuie să înceteze”, a declarat Dragnea.

Acesta pune șubrezirea stării sale de sănătate pe seama celor nouă luni de zile de izolație, în care a putut vedea „lumina soarelui” doar o oră. Izolarea sa a venit în urma interviului acordat fostei sale consiliere, fără acordul penitenciarului.

Citește și: Ziua în care chiloții au început să tremure