A găsit medicamentul care luptă împotriva coronavirusului și nu se teme, deși absolut toți apropiații săi au fost infectați. Nu este vorba de o imunitate a lui Gigi Becali la COVID-19, ci de medicamentul miraculos, un tratament la care omul de afaceri a avut acces.

A ales umorul caracteristic și, cu sinceritate, a dezvălut jurnaliștilor faptul că există viață și după o infecție cu coronavirus. Și că medicamentul care te scapă de virus nu este imposibil de găsit.

Becali a insistat pe faptul că oamenii din cercul său apropiat de prieteni au fost infectați, dar s-au vindecat fără probleme. Totul ar fi fost posibil datorită unor medicamente primite de la milionarul din Pipera.

Este știut faptul că Gigi Becali a numit COVID-19 „un fleac” și a susținut că vrea să aducă în România medicamente din India și din Rusia, pe care să le distribuie farmaciilor din țară fără adaos comercial, „ca să putem să salvăm oamenii, să nu moară”.

”De la mama mea, o femeie în vârstă de 90 de ani, până la verii Giovani şi Victor Becali, dar şi şoferi şi femei de serviciu, toţi au avut (coronavirus – n.r.). Numai pe mine m-a ferit Dumnezeu. Vreau să aduc nişte medicamente din India, pentru că virusul ăsta e un fleac. Au avut zeci de persoane pe care i-am vindecat.

Să ne spună ministrul Sănătăţii, dacă ai virusul, te duci şi iei de la farmacie, cutare medicament. Că ei de ce mor? Că stau fără niciun tratament două sau trei săptămâni! Şi, atunci, eu ce vreau să fac? Să aduc medicamente din India sau din Rusia, să le pun în farmaciile din România fără niciun adaos comercial, ca să putem să salvăm oamenii, să nu moară.

Mama mea nu are nimic, e vindecată, are 90 de ani, e vindecată de două luni. Am avut toată comuna aproape (în care locuieşte – n.r.) bolnavă. Le-am dat medicamente, că am avut ce să dau”, a dezvăluit Gigi Becali.

Citește și: Sănătate pe muchie de cuțit: Viorel Lis nu poate fi internat

#News