Nici timpul și nici problemele de sănătate nu par a ierta pe nimeni. Se spune că nu poți cumpăra sănătatea cu bani și că nu ar exista o rețetă a tinereții fără bătrânețe.

În vârstă de 76 de ani, Viorel Lis a început să aibă pierderi serioase de memorie. Acestea au început în urmă cu câțiva ani, afectându-i încet, dar sigur, starea de spirit. ”Fiecare zi la noi e alta, e altfel, adică într-o zi te poți simți mai bine, se poate simți mai bine, în alta nu, dar eu sunt alături de el cu tot ce pot”, a dezvăluit Oana Lis, atentă la problemele de sănătate.

”Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp”, a declarat Oana Lis în cadrul unei emisiuni tv. Potrivit spuselor soției fostului edil, acesta nu s-a mai putut interna în spital de teama de a nu se infecta cu COVID-19.

Oana Lis insistă pe faptul că perioada actuală este una foartea grea pentru ea și soțul ei, chiar dacă acesta merge la particular. ”Ne-a fost teamă din cauza COVID-ului. Mergem la particular, dar și aici cu grijă.” Respirația este principala problemă cu care se confruntă fostul primar.

Dar problemele de sănătate nu par a se opri aici. Oana Lis a mai declarat că soțul său suferă și de depresie.

”Din păcate, Viorel este diagnosticat cu depresie. Pe de o parte este normal având în vedere toate problemele medicale din ultimii ani. E normal să-ţi afecteze şi psihicul, ia şi pastile din acest punct de vedere ca să poată să doarmă, să stea liniştit şi eu îl ajut cu ce pot ca soţie psiholog.”

Citește și: În 2020 poți cumpăra bărbați: legal, rapid și la preț redus

#News

Foto