Anul 2020 a devenit anul în care nu contează dacă ești mamaie sau o tânără florelinte pentru a putea cumpăra orice. Absolut orice.

Ai nevoie de conexiune la internet, ceva bani pe card și puțin timp liber pentru a evita să bântui prin magazine, dar pentru a fi în pas cu moda, hrănit sau fericit.

Poți cumpăra orice, poți evita contactul fizic și fiecare site îți oferă o gamă variată: de la produse alimentare, medicamente, telefoane mobile, haine, aparatură electrocasnică, până la (de ce nu?) bărbați.

În 2020 au intervenit numeroase schimbări comportamentale: a crescut preferința pentru cumpărăturile online, grija pentru sănătatea fizică și mentală a devenit la fel de mare ca aceea pentru locul de muncă și depresiile au cam bătut la ușă. Cum rezolvă mulți depresia? Prin shopping. Revenim la bărbații despre care vorbeam mai sus.

”La bonprix, oricine apreciază confortul cumpărăturilor, va găsi modele elegante în orice mărime și la un preţ rezonabil”. Așa își face site-ul descrierea.

Realitatea se află în poza de mai jos.

bonprix nu urmărește să-ți vândă doar ultimele tendințe de pe podium, în mărimi diverse și colecții proprii. Site-ul are grijă și de singurătatea ta. Sau de nevoia ta de companie: îți oferă bărbați slim, în carouri sau cu nasturi.

Femeile au devenit foarte pretențioase și adăugăm și stresul sau anxietățile anului 2020. O femeie care preferă bărbații de vară, va putea alege și bărbați de bumbac. Dar, dacă ești axată pe bărbații cu nasturi, vei fi destul de suspicioasă în ceea ce privește bărbații în carouri.

În concluzie, dacă nu ai avut până acum un bărbat de bumbac, cu nasturi sau din cânepă, bonprix vine cu soluția. Ieftin, divers și mereu disponibil, bărbatul de pe bonprix va ajunge în termen de 2-5 zile, frumos împachetat și la preț redus.

Din fericire, există și posibilitatea de retur.

În fiecare pachet comandat de pe bonprix există o foaie de comandă unde se poate bifa motivul returului.

De exemplu: bărbatul nu avea suficienți nasturi. Sau: am primit un bărbat din bumbac în locul unuia de cânepă. De gustibus.

Citește și: Lacrimi, suspine și romantism: se mărită Udrea

#News