Micutzu, la un pas să primească o sticlă în cap

Scandalagii au fost amendați cu numai 200 de lei fiecare

Foto: preluare Realitatea.net

Celebrul stand-uper Micutzu (Cosmin Nedelcu) a trecut prin momente dificile în acest weekend, în Capitală. Aflat la o terasă de pe Calea Victoriei, împreună cu partenera sau și încă un prieten, Micutzu s-a trezit, într-o primă instanță, agresat verbal de câțiva bărbați. Scandalul a degenerat într-un timp extrem de scurt.

Bărbații au aruncat cu sticle înspre Micutzu

Ulterior, bărbații au început să arunce cu sticle în Micutzu, însă acesta a reușit să se ferească, astfel că sticlele au fost proiectate în fereastra terasei care a fost spartă. Artistul a făcut plângere la Sectia 1 de Poliție.

„În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză”, potrivit Poliției Capitalei.

Alte două persoane au încercat să intervină pentru a aplana situația, însă fără prea mare succes. Scandalagii au fost amendați 200 lei.

„Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart. În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. 4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”, a mai declarat poliția, potrivit Replica Online.

Citește și: Alin Oprea, un bărbat liber să se recăsătorească