Alex Bodi nu poate să-și mănânce friptura dacă nu e învelită în foiță de aur

Bodi nu vrea să audă de friptura învelită în „staniolul săracilor”

Foto: preluare Replica Online

Alex Bodi are bani și nu se sfiește nicio secundă să demonstreze asta. Ultima „aroganță” a controversatului „om de afaceri”, fost soț al Biancăi Drăgușanu, s-a întâmplat weekend-ul acesta, pe litoralul românesc, când și-a cumpărat o friptură învelită în foiță de aur. Că doar nu vă așteptați să-și cumpere o friptură de la o „plimbă tava”, învelită în „staniolul săracilor”, nu?

Opulența lui Alex Bodi, direct proporțională cu mușchii, însă și cu latura controversată

Tot ce se știe, în acest moment, despre Alex Bodi este că bărbatul este suspectat și, pe alocuri, chiar dovedit, că ar și-ar fi acumulat o avere frumușică din activități ilegale ca: trafic de persoane, privare de libertate sau organizarea unui grup infracțional. Cum-necum, Bodi este acum liber să continue să-și etaleze mușchii și valoarea pe litoralul românesc, în timp ce restaurantele de lux își freacă palmele a mulțumire că există cel puțin un client care să le cumpere friptura extravagantă, învelită simandicos în foiță de aur.

Bodi nu e singura „vedetă” care a semnat condica pe litoral, în weekend-ul ce tocmai a trecut

Tot în acest weekend, litoralul românesc „de fițe” a fost asaltat de mai multe vedete autohtone, printre care Delia, Codin Maticiuc, Anda Adam, Antonia, B.U.G. Mafia, Connect-R sau Smiley, informează Replica Online. Aceștia au participat la un eveniment muzical în Constanța, sâmbătă seara.

Citește și: Micutzu, la un pas să primească o sticlă în cap