Alin Oprea și Medana (Facebook)

Alin Oprea este un bărbat „liber de contract”, relatează Playtech. Astfel că de acum poate să își ducă la altar iubita, cu care este în relație de doi ani, perioadă în care s-a aflat în plin divorț de fosta soție, Larisa.

Alin Oprea nu prea a avut cuvinte frumoase despre femeia cu care a fost căsătorit 22 de ani.

Am fost trădat, «încornorat», «jecmănit» în stil mafiot şi tratat ca un «sclav pe plantaţie», ceea ce este inadmisibil. Procesul de divorţ este încheiat, aşteptăm decizia judecătorească. Partajul se va judeca ulterior şi voi câştiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiţie şi în dreptate. Dacă nu aş fi fost tratat în stil «mafiot», ci cu recunoştinţă şi respect pentru tot ce am oferit o viaţă întreagă, nu aş mai fi avut nicio pretenţie.

a spus artistul pentru Playtech.ro.

Alin Oprea se află pe litoral, unde are contracte, luând viața de la zero, după ce Larisa i-a blocat toate conturile bancare. Mai mult, acesta a declarat că vrea să își construiască o nouă viață, dar pe o fundație solidă, „nu pe nisip mișcător”, iar Medana este persoana care i-a arătat  „iubire, respect și sprijin la greu”.

Ce avere este supusă partajului dintre Alin și Larisa

Foștii soți Alin și Larisa Oprea au de împărțit mai multe apartamente, vila în care au locuit în timpul mariajului, situată într-o clădire de patrimoniu, dar și bani. În total, o avere de un milion de euro.

„Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noatre, în sensul că mi-a blocat accesul în toate conturile de bani. Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în București. Am hotărât la un moment dat să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți”, povestea Alin Oprea, în timpul divorțului, citat de Playtech.

Acum, cu divorțul finalizat, Alin Oprea poate să își ducă la îndeplinire planurile de nuntă pe care le are cu Medana, femeia care i-a fost alături, nu ca un „pansament”, cum a fost acuzat Alin de către unii dn anturajul artistului. „Relația mea cu Medana nu a venit ca un „pansament”, peste deziluzia trăită în căsnicia mea, ci ca o regăsire a două suflete care se căutau dintotdeauna și care, în sfârșit, și-au găsit perechea. Ea este omul care, aparent dintr-un străin, mi-a devenit atât iubita visată mereu, dar și cel mai bun prieten, mentor și ajutor”, a mărturisit Alin Oprea.

Citește și: Mihai Onilă (Axxa) își reface viața după drama pierderii fiicei