Mihai Onilă (Axxa) își reface viața după drama pierderii fiicei

Trăiește o frumoasă poveste de iubire, în Belgia

Mihai Onilă, component al trupei Axxa, ce făcea furori la finalul anilor 90, trăiește o frumoasă poveste de iubire, în Belgia, relatează Click. Onilă, 50 de ani, a trecut prin drama pierderii fiicei sale, în urmă cu 4 ani, un motiv ca relația cu soția sa să răcească atât de mult, încât anul trecut s-a ajuns la divorț. 

Mihai Onilă i-a povestit lui Cristi Brancu, la Exclusiv VIP, că are o nouă relație cu o terapeută româncă pe care a cunoscut-o în Belgia.

„Am o relaţie frumoasă cu Laura. Este şi ea româncă, e partenera mea de viaţă. Laura este la fel ca şi mine, terapeut. Aşa ne-am şi cunoscut, prin cursurile pe care le predau eu, de Reiki. Împreună am lucrat fără nici un fel de gânduri sau alte legături, până în momentul în care ea mi-a cerut o şansă, din acel moment m-am îndrăgostit brusc, fără să-mi dau seama. Am intrat într-o relaţie cu paşi mărunţi. Am împlinit deja un an de când suntem împreună. Timpul zboară, eu sunt foarte fericit. Şi, din momentul în care m-am vindecat pe mine, am înţeles cum să devin şi bogat, şi fericit, şi împăcat cu trecutul şi totul funcţionează aproape perfect… Ne armonizăm, ne reechilibrăm, încercăm fiecare să aducem aportul nostru energetic în relaţie, astfel încât împreună să fim unul!”, s-a confesat Mihai Onilă, potrivit sursei citate.

Mihai Onilă: „Lucrăm şi la un copil”

Fostul artist, acum terapeut, a fost întrebat de Cristi Brancu cu privire la noua relație, dar și cum se vede peste ani. „În propria noastră casă, în propria noastră clinică de terapii complementare şi probabil într-o bunăstare pe care deja o avem. Da, lucrăm şi la un copil, pentru că ne dorim foarte mult acest lucru!”, a mai spus Mihai.

Pierderea fiicei sale a fost o rană destul de puternică pentru Onilă, care a mărturisit că terapia l-a ajutat în primul rând pe le să se vindece. „După aceea să pot deveni ghidul celorlalţi. Vindecător înseamnă că eşti un ghid, nu că vindeci pe nimeni şi atunci totul a luat o întorsătură benefică, m-a construit înapoi. Eu am 50 de ani, dar mă simt ca un bărbat de 21 de ani. Şi fizic, şi energetic”, a mărturisit fostul component al trupei Axxa.

Citește și: Connect-R a intrat în depresie și a cerut ajutor