Connect-R a intrat în depresie și a cerut ajutor

Artistul, de părere că rugăciunile l-au salvat atât pe el, cât și pe fiica acestuia

Captură YouTube

Artiștii sunt și ei oameni, iar din când în când, aceștia ne lasă să le vedem slăbiciunile și sentimentele. Este și cazul lui Connect-R, artistul care a trecut prin momente cumplite, în momentul în care copilul său s-a îmbolnăvit. Atât de cumplite încât a intrat în depresie și s-a văzut nevoit să ceară ajutor de specialitate, de la psihologi.

Fiica lui Connect-R, la un pas de moarte!

Motivul depresiei lui Connect-R este cât se poate de întemeiat. Fiica acestuia, Maya, a fost la un pas de a pierde lupta cu viața, având grave probleme de sănătate. Și cum artistul a luat în calcul, la vremea respectivă, inclusiv cel mai sumbru scenariu, a picat în depresie, astfel că a trebuit să ceară ajutorul, fiind convins că numai așa va putea continua să fie alături de copilul lui.

La numai un an, Maya a fost intubată. Potrivit cântărețului, de vină ar fi fost un vaccin care i-ar fi creat celei mici complicații.

„Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru’, a spus Connect-R, citat de Viva.ro, adăugând că ceea ce l-ar fi ajutat ar fi fost apropierea de Dumnezeu.

„Totuși rugăciunile și Hristos cred că m-a scos de acolo, dar ele tot au continuat până acum ceva timp când am aflat ce sunt cu adevărat, iar de atunci au dispărut toate fricile”, a adăugat acesta.

Citește și: Drama actriței Carmen Tănase! De ce nu s-a recăsătorit