Drama actriței Carmen Tănase! De ce nu s-a recăsătorit

Actrița a trecut prin momente cumplite acum 21 ani

Carmen Tănase / Foto: Q Magazine

Marea actriță Carmen Tănase nu are o poveste ruptă din filmele cu „happy end”, de la Hollywood, ci mai degrabă una ruptă din cinematografia europeană, cea care expune realitatea crudă, fără a gâdila vreun pic nevoia de sfârșit de basm a omului.

Carmen Tănase nu și-a revenit niciodată după pierderea soțului: „A murit de cancer pulmonar. Fuma enorm, pentru că el scria noaptea”

Puțini sunt cei care știu că doamna teatrului românesc, Camen Tănase, nu și-a putut reveni după ce soțul acesteia, Victor Parhon, a decedat din cauza cancerului pulmonar. Sunt 21 ani de atunci, însă actriței nici prin gând să-i treacă să se recăsătorească, cu toate că este încă o femeie extrem de frumoasă.

La momentul decesului soțului, Carmen Tănase avea 39 ani, acesta fiind cu 17 ani mai în vârsta ca ea. Împreună cu Parhon a petrecut aproape 11 ani rupți din rai, actrița descriind relația ca fiind una extrem de pasională. „Oamenii nu credeau în relația asta, în legătura asta, ba chiar mi-am auzit vorbe, pentru că el era critic de teatru și ziceau că m-am căsătorit din interes. Dimpotrivă, a fost invers, pentru că el era un tip foarte obiectiv și destul de, adică, nu era dur, dar era cinstit în meseria lui. Nu conta că era prieten cu actorul respectiv, nu făcea compromisuri. Și eu mi-am luat-o de la oameni. Unii colegi de teatru s-au supărat pe mine. Pentru că a fost un tip foarte cinstit, după ce s-a căsătorit cu mine, nu a mai scris despre mine niciodată. O singură excepție a fost despre un spectacol, care l-a dărâmat efectiv”, a spus Carmen Tănase, citată de Click.ro.

Citește și: Oana Roman, fericită în brațele lui Marius Elisei