Jador și tarifele verii, după un an de pauză pandemică

De la o sută de Euro, pe minut

Celebritatea pe care o are Jador face ca și tarifele pe care le solicită să fie pe măsură, iar după un an de pauză de evenimente, artistul încearcă să recupereze în acest sezon estival, relatează Playtech. Astfel tariful acestuia pornește de la numai 100 de Euro pe minutul de cântare.

Potrivit sursei menționate, „după participarea la emisiunea «Puterea Dragostei», el și-a dublat tariful, ajunsese la 2.000 de euro, iar după «Survivor» ia și peste 4.500 de euro, pentru un recital, adesea, și mai mult, în funcție de cum își negociază contractul”, au dezvăluit apropiații lui Jador.

Un strop în plus de celebritate a venit și după apariția în videoclipul Loredanei, „Fericire”, astfel că se justifică tariful pe care îl cere pe o cântare.

Citește și: „Lori din Onești”, fericirea de pe primul loc

În exclusivitate, Playtech a dezvăluit la ce preț te poți bucura de un recital al lui Jador, care în perioada următoare se află pe afișele spectacolelor de pe Litoral organizate de Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, și Axinte, de la Vacanța Mare.  Astfel, pentru un recital de 45 de minute, el ia 4.500 de euro, pentru două recitaluri de 45 de minute cere 5.500 de euro, iar pentru 3 recitaluri, la același eveniment, tot de câte 45 de minute, are tarif de 7.500 de euro. Pentru spectacolele în aer liber-Mall-Cluburi- are tarif de 4.000 de euro, iar pentru baluri cere 3.000 de euro. Dacă evenimentele sunt în afara Bucureștiului, organizatorii trebuie să îi plătească transportul (3 lei/km), cazarea la un hotel de minimum 3 stele și masa. El merge însoțit și de instrumentiști. Însă tarifele nu sunt bătute în cuie, contractele fiind negociate de artist.

Jador, zilier în copilărie

Artistul nu a fost dintotdeauna în „brațele lui Dumnezeu”, când era copil, ca să câștige niște bani, lucra ca zilier la cules de struguri. „În copilărie, plecam cu unchiul meu la cules de struguri, ne trezeam la 4.00 dimineața, strângeam și câte 170 de găleți, câștigam 20 de lei pe zi”, își amintește Jador, cel care a fost și asistat social pe vremea când era elev. Dar asta nu l-a împiedicat ca astăzi să fie masterand în Academia de Științe Economice.

Citește și: Jador, duplicitar, posesiv și gelos? Ce spune fosta lui iubită