„Lori din Onești”, fericirea de pe primul loc

De la „Bună seară, iubite” la „Fericire”

„Lori din Onești” – Loredana Groza, cea care ne încânta urechile cu celebrul „Bună seara, iubite” în colaborare cu vocea lui Ion Caramitru, este cea mai cameleonică apariție în lumea muzicală din România. Cea mai recentă producție a acesteia, împreună cu 10 dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele, a atins primul loc în topurile videoclipurilor populare, cu aproape 2,4 milioane de vizualizări în numai două zile de la lansare. Fericire pentru „Lori din Onești”, dar chiar acesta este numele hitului, ce s-a aflat în Top 10 mondial (pe locul 8), o premieră pentru muzica românească.

Loredana cântă cu Jador, Florin Salam, Culiță Sterp, Costi (Ioniță, de la Valahia), Baboiash, Nicu Paler, Ștefan de la Bărbulești, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie, iar piesa este „la mare căutare”.

Nu știm câte din vizualizări sunt ale fanilor și câte doar ale curioșilor, cert este că melodia face furori.  

„Muzica este iubire! Muzica este #Fericire!”

„Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în banca… de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a facut crossover cu hip hop, muzica lăutarească, folclor, gypsy music, electro, trap…reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect”, a scris Loredana, pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a ținut să le mulțumească fanilor săi, dar și celor care au făcut-o să se simtă „ca o regină”, semnând cu numele de „Lori din Onești”, ca să fie în rezonanță cu cei din „Fericire”.

De altfel, ani la rând, transformarea și reinventarea Loredanei a adus aminte multora de Madonna, cea care a schimbat numeroase stiluri, de la muzicale la apariții publice, fapt ce i-au adus româncei numele de „Madonna de România”.

Citește și: Loredana a publicat videoclipul interzis de comuniști