Oana Roman nu se oprește din slăbit, șochează, stârnește intrigi, dar răspunde întrebărilor. A reușit să câștige o luptă pe care o duc mulți, lupta cu kilogramele în plus. Nu este un proces ușor, nimeni nu poate slăbi peste noapte, iar societatea actuală oferă multe soluții care sunt departe de a fi verosimile. Sau sănătoase.

Vedeta a ales să înceapă o viață nouă, să se mute într-o casă nouă și să facă împăcare-împăcare cu partenerul de viață. În doar câteva luni, Oana a slăbit mult cu ajutorul unui nou stil de viață, a unor proceduri de remodelare corporală și a unui ceai pentru slăbit, în vogă printre persoanele publice.

”De când a început izolarea mea, se fac aproape două săptămâni, am slăbit trei kilograme. Nu am dormit și aproape că nu am mâncat nimic”, povestea atunci fiica fostului premier al României.

”Acum un an nu aș fi putut să mi imaginez că voi putea să am astăzi aproape 5 măsuri mai puțîn la haine. M au ajutat rezulatatele extraordinare ale procedurilor de remodelare corporală și ambiția mea de a ține dietă. Nu există minuni. Aparatele sunt f bune dar fără dietă nu rezistă rezultatele. Acum continui și apoi mă voi menține. Pentru asta trebuie în continuare ambiție

NU M AM OPERAT ȘI N-AM SLĂBIT PESTE NOAPTE. Și da, ca să îmi mențin dietă am nevoie de ajutor, iar ceaiul despre care am vorbit azi mă ajută dar doar pentru că în continuare țin dietă. Și mă ajută să îmi continui dietă și să am energie chiar dacă mănânc foarte puțin. Asta este adevărul! Și vă spun și vă explic pentru că primesc sute de mesaje pe zi cu întrebarea : cum ai slăbit? .

Dacă nu va place unora răspunsul meu, altul nu am”, a scris Oana Roman.

Citește și: Oana Roman nu e foarte fragilă, dar o susține Marius Elisei

#News