Alex Bodi și Ema Uta, chef pe cinste pe muzică de manele

Alex Bodi și Ema Uta, din nou împreună

Alex Bodi și Ema Uta au petrecut sâmbătă seară împreună cu manelistul Costel Biju.

După ce au băut și au dansat în clubul Nuba, aflat în nordul Capitalei, afaceristul și make-up artistul au mers în altă locație, unde se ascultă manele.

Într-un video postat pe rețelele de socializare, se poate vedea cum manelistul Costel Biju cântă diverse melodii și le face dedicații invitațiilor de la masa lui Alex Bodi și a partenerei sale. Noaptea a fost una lungă, presărată cu voie bună și muzică live.

Din filmare se poate observă faptul că Ema ascultă atent versurile cântate de către manelist. Ea se simțea chiar foarte bine. Alex Bodi zâmbea tot timpul, fiind foarte fericit alături de prieteni.

Ema Uta a postat pe InstaStory cum se distrează alături de iubitul ei, Alex Bodi, dar și de alți prieteni în Nuba. Ea a filmat un chelner care turna băutură în mai multe pahare de shot-uri. Ema a filmat un borcan plin cu sare, dar și feliile de lămâie. Partenera lui Bodi este atrasă de muzică, alcool și distracție.

Iubita afaceristului a filmat cum cinci chelneri duc sticle de Dom Perignon, alături de artificii.

Un show incendiar a avut loc la masa afaceristului Alex Bodi, pentru care el trebuie să plătească 125.000 lei. Este vorba de prețul celor 5 șampanii, nu de toată consumația.

Într-un videoclip postat de Bodi pe pagina personală de Instagram, se vede că frapiera de pe masă avea doar băuturi fine. Afaceristul a mai făcut un gest de opulență. El s-a postat pe rețeaua de socializare în timp ce fumează un trabuc.

Cei doi au fost și în Madrid, acolo unde locuiește familia afaceristului. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a postat mai multe fotografii alături de membrii familiei. Într-una din fotografii se vede, în fundal, geanta make-up a artistei, pe spătarul unui scaun.

Alex Bodi se ferește de singurătate. Afaceristul este mereu înconjurat de femei.

Alex Bodi are planuri serioase cu Ema Uta.

Alex Bodi a fost surprins într-o vacanță exotică alături de Ema Uta, alături de care a avut o escapadă în vara anului trecut. Imaginile postate pe Instagram i-au dat de gol pe cei doi, pozele fiind făcute în aceleași locuri.

Citește și: Alex Bodi a ajuns iar după gratii