Bolidul de lux al Andei Adam
Bolidul de lux al Andei Adam. Sursa foto: cancan.ro

Anda Adam nu respectă regulile de circulație. Vedeta și-a parcat din nou mașina de lux într-un loc nepermis. Mai exact, pe o pistă de biciclete din municipiul Cluj Napoca.

Anda Adam spune că are probleme când este vorba să găsească un loc de parcare pentru mașina ei de lux. Misiunea pare să fie aproape imposibilă în municipiul Cluj Napoca.

Anda Adam a fost sancționată recent de polițiștii din Cluj Napoca pentru parcare neregulamentară. Vedeta a parcat autoturismul chiar pe trecerea de pietoni. Nu este prima oară când Anda Adam își parchează bolidul de lux în locuri nepermise.

De data aceasta Anda Adam și a lăsat mașina chiar pe pista de biciclete din municipiu. Se pare că atunci artista tocmai își conducea fiica la o școală din apropiere.

Locuitorii din zonă spun că nu este prima dată când artista parchează acolo.

Gestul Andei Adam nu a rămas nesancționat pe rețelele de socializare. Pe pagina de Facebook ”Info Trafic Cluj Napoca”, un locuitor a fotografiat bolidul de lux și a arătat cum a parcat vedeta. Comentariile nu au întârziat să apară. Postarea a adunat zeci de comentarii critice.

”Anda Adam cu ”tigaia” ei colorată. / Să i-o ducă Poliția Locală mai aproape de aeroport! / Aceasta este o strategie de a deveni populară. / Cum să distrugi o asemenea mașină doar să epatezi. / Serioooossss????” , au fost doar o parte din comentariile clujenilor.

Anda a copilărit cel mai mult alături de bunici. Amintirile i-au rămas bine întipărite în minte și le rememorează cu drag.

Artistei îi plăceau unghiile lungi, purta foarte mult aur galben care contrasta cu pielea ei bronzată și avea apariții senzuale. Piesele vestimentare erau sumare. De cele mai multe ori ea purta doar sutien şi pantaloni mulaţi sau fuste scurte. Fiind mignonă, avea mereu încălțăminte cu tocuri foarte înalte sau platforme. Machiajul era unul strident.

Tânăra Anda avea sprâncene subțiri, exact cum era moda anilor respectivi. După apariția ei alături de RACLA, Anda Adam a primit propunerea de a poza în Playboy. Tirajul revistei a fost fulminant.

Citește și: Anda Adam, din nou în atenția polițiștilor clujeni