Jador și-a șocat fanii. Ce anunț a făcut cântărețul

Jador are contracte atât în țară dar și în străinătate

Jador și-a surprins zecile de mii de fani pe care îi are în mediul online. Cunoscutul cântăreț s-a fotografiat așa cum nu a mai fost văzut vreodată. Mai exact, el s-a îmbrăcat în costumul unui profesor.

Hainele erau cele purtate de un cadru didactic, artistul având grijă la fiecare detaliu.

Jador s-a îmbrăcat cu cămașă albă, pantaloni de culoare neagră, cravată și ochelari de vedere. El nu a uitat să își aranjeze părul așa cum făcea un profesor acum câțiva ani. Fanii au rămas impresionați în momentul în care l-au văzut. Ei au scris numeroase comentarii. Fetele sunt cele care au reacționat cel mai mult la postarea artistului. Multe dintre ele au mărturisit că dacă ar avea un astfel de profesor s-ar duce zilnic la ore.

Și băieții nu au întârziat să reacționeze. Unii au comentat că lui Jador i-ar sta în acest rol, și nu ar fi exclus să lucreze în acest domeniu peste câțiva ani.

„Nu sunteți pregătiți să vedeți asta. Niciodată nu am fost îmbrăcat așa, nici în copilărie. Sunt gata să predau. O nouă meserie mă așteaptă, uitați-vă aici la mine. (…)”, le-a spus artistul fanilor.

Cântăreţul are contracte de onorat atât în țară dar și în străinătate. De câteva luni el are colaborări de mare succes cu artiști care provin din medii muzicale diferite, precum Alex Velea sau What’s Up. Jador a arătat că poate să cânte și alte piese decât cele cu care s-au obișnuit fanii deja.

Pentru un concert de 45 de minute, Jador percepe suma de 4000 de euro. Onorariul său diferă în funcţie de eveniment. Dacă este doar un concert, Jador pleacă acasă doar cu 4.000 de euro. Dacă este nuntă sau botez, Jador câștigă sume bune şi din dedicaţiile date de petrecăreți.

Jador are studii superioare și a terminat o facultate prestigioasă din București. El a absolvit Facultatea de Relații Economice, în cadrul Academiei de Studii Economice. La un moment dat, artistul a anunţat că va deveni şi masterand, pe aceeaşi specializare.

Jador a crescut într-o familie modestă de la țară, și nu a avut cele mai bune condiții. A fost un elev silitor și ambițios de mic, indiferent de împrejurări.

 Citește și: Jador și tarifele verii, după un an de pauză pandemică

re.