Brooke Shields
Brooke Shields. Sursa foto: adevarul.ro

Celebra actriță Brooke Shields și- a uimit din nou fanii dar și lumea actorilor. Vedeta a dorit să realizeze o campanie foto în care să arate exact ca la 56 de ani. Actrița nu a vrut ca fotografiile, în care apare topless, să fie retușate.

Brooke Shields a recreat, pentru brandul american Jordache, momentul în care a făcut faimoasa reclamă Calvin Klein, unde apărea în ipostaze senzuale la doar 15 ani. Ședința foto a fost realizată de celebrul fotograf de modă Cass Bird.
Actrița a vorbit, pentru revista People, despre colaborarea sa cu brandul de modă și de ce a ales să pozeze topless.

” E important să fie trupul meu adevărat, la 56 de ani. Trebuie să ne opunem editării”, a declarat ea pentru revista People.

„Apreciez mai mult acum”, este părerea ei despre campania de modă.

Actrița s-a referit la faptul că a realizat o reclamă asemănătoare pentru jeanși, acum 40 de ani.

„Este o onoare să fiu reprezentată la vârsta mea. Este o înțelepciune care vine care vine odată cu vârsta și acum simt că este mai puțin un job, ci mai mult un privilegiu”, a declarat ea pentru revista People.

Ea a mărturisit că a colaborat foarte bine cu echipa Jordache, pentru ea fiind esențial ca fotografiile să fie autentice.
În cadrul campaniei foto, Brooke Shields poartă mai multe modele de jeanși, cum ar fi skinny, evazați și drepți.

Actrița dorește să promoveze comunitatea online lansată recent, numită Beginning is Now. Campania are rolul de a le oferi încredere femeilor, indiferent de vârstă.
Brooke Shields spune că s-a simțit foarte confortabil în ținută topless, în special datorită fotografei Cass Bird.

Actrița a muncit foarte mult alături de antrenorul său personal, Ngo Okafor, pentru a se menține în formă.
Brooke Shields și soțul său, scenaristul Chris Henchy, au două fiice. Este vorba de Rowan, în vârstă de 18 ani, și Grier Hammond Henchy, de 15 ani. Ea are o relație foarte apropiată cu cele două fete ale sale.

Brooke Shields a dezvăluit că a avut o relație dificilă cu mama ei, care consuma foarte mult alcool.

Citește și: Theo Rose, amenințată cu moartea