Theo Rose, amenințată cu moartea

Theo Rose a primit un mesaj care a speriat-o îngrozitor

Theo Rose a trecut prin momente de panică! Celebra cântăreață a primit un mesaj care a speriat-o îngrozitor. Practic, unul dintre internauți i-a transmis că îi vrea răul.

Cunoscuta artistă Theo Rose a organizat o sesiune de întrebări pe pagina ei de Instagram. Vedeta mergea cu mașina, pe un drum către Bucovina, unde urma să aibă un concert, alături de trupa ei. Artista se plictisea pe drum. Din acest motiv ea a dorit să răspundă la mai multe mesaje pe care le-a primit pe rețeaua de socializare.

Pe lângă mesajele de încurajare primite de la fanii ei, artista a primit și un mesaj care a speriat-o foarte tare. Unul dintre internauți i-a spus că dorește ca vedeta să aibă accident de mașină și să moară.

„Presimt că o să faci accident auto și vei muri în seara asta”, i-a transmis un bărbat, pe Instagram, lui Theo Rose.

După ce a citit mesajul transmis de un băiat pe nume Costin, Theo Rose s-a speriat, dar s-a și înfuriat. Ea i-a transmis și ea un mesaj de amenințare bărbatului care i-a spus că îi vrea răul. Foarte serioasă și furioasă, artista l-a avertizat pe Costin și i-a spus acestuia că a speriat-o mesajul lui.

”Da, Costine! Dar dacă nu mor, vin după tine că mi-ai scris chestia asta aici? Te bat Costine… Cu coșciugul acela din emoticon îți dau în cap, Costine!

Băi, băiete, toți nebunii… Mi-a stat inima când am citit. Doamne… Vă dați seama că acum panică. Până la Bucovina mă duceți…. Să îmi puneți pampers”, a reacționat cântăreața.

Cântăreața nu a scăpat ocazia să facă haz de necaz, ca să se liniștească. Asta după ce inițial a tras o mare sperietură.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate și cunoscute cântărețe din showbiz-ul românesc. Frumoasa cântăreață a devenit faimoasă în România în ciuda vârstei. Ea a reușit să adune sute de mii de fani pe rețelele de socializare.

Piesele ei sunt foarte apreciate de publicul tânăr care ascultă genul muzical pe care aceasta l-a adoptat în ultima perioadă.

Theo Rose a dat lovitura atunci când a început să cânte manele. Artista are deja colaborări cu nume importante ale genului, dar și cu cântăreți celebri din industria muzicală românească.

.

Theo Rose a ocupat locul al doilea în emisiunea-concurs „Bravo ai Stil – Celebrities“, din luna decembrie a anului trecut. Theo Rose a concurat pentru locul întâi cu Alexandra Ungureanu.

Citiți și: Adela Popescu revine la „Vorbește lumea”