Anamaria Prodan a ajuns de nerecunoscut!

Anamaria Prodan a făcut afaceri reușite

Anamaria Prodan are un nou look! Vedeta și-a schimbat complet înfățișarea, după ce a apelat la intervențiile estetice. Agentul FIFA pare alt om, spre încântarea fanilor.

Anamaria Prodan a făcut mai multe operații estetice. Ea a apelat la cosmetică specializată pentru a-și schimba forma sprâncenelor. Ea și-a mai îngroșat sprâncenele prin tehnica de micropigmentare, lucru care o transformă radical. Anamaria Prodan a postat imaginile pe Instagram.

Imaginea cu schimbarea radicală a expresiei feței a primit numeroase aprecieri și comentarii pozitive. Agentul FIFA apelează deseori la intervenții de înfrumusețare. Ea a apelat și la injecțiile cu botox sau cu acid hialuronic. Vedeta are și implanturi fesiere, astfel că posteriorul ei seamănă izbitor cu cel al lui Kim Kardashian.

Anamaria Prodan este în plin divorț cu Laurențiu Reghecampf. Impresara are contracte cu fotbaliști importanți și este cunoscută în lumea celor mai buni oameni din sport.

De când s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a făcut afaceri reușite. Ea a devenit patroană de televiziune, a realizat transferul lui Nicolae Stanciu în China, la FC Wuhan. Impresara a mai investit în criptomonede. Ultima achiziție în portofoliul ei este o fermă de animale, de bovine mai precis. Este vorba de o fermă mare, cu aproximativ 800 de capete de bovine, aflată la câteva sute de kilometri de București.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au anunțat că se despart înainte de sărbători cu câteva luni, în 2021. Cei doi au 15 ani de relație și 13 de căsătorie. Ei s-au despărțit, inițial, în termeni buni. După puțin timp însă a început războiul declarațiilor.

Anamaria Prodan a publicat imagini și informații din trecutul Corinei Caciuc, femeia care i-a fost amantă timp de 3 ani soțului ei și cu care urmează să aibă un băiețel care se va naște în această primăvară.

De când a anunțat divorțul, Anamaria Prodan l-a criticat dur pe antrenorul Craiovei, pe care l-a umilit public. Ea l-a acuzat că a furat din bunurile familiei pentru a aduce bani în noul cămin.

Citește și: Anamaria Prodan, plângere în cazul pozelor „scapate” pe internet