Anamaria Prodan, plângere în cazul pozelor „scapate” pe internet

A fost deschis dosar penal

Așa cum a promis, că scandalul pozelor nud apărute în spațiul public nu va rămâne „netaxat”, la finalul lunii noiembrie, Anamaria Prodan a făcut plângere la Parchet. Mai mult, se pare că vremea în care îl susținea pe cel considerat „soarele” ei, chiar și după ce a fost deschis divorțul, a apus. Iar mărturie stă postarea făcută de impresară, chiar de ziua sa, când a împlinit 49 de ani.

„STOP JOC! Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de «bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins», care fuge după femeile din lumea …. aia de nu ne place nouă, «celebrul» Laurențiu Reghecampf și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei, Anamaria Prodan, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta”, a scris, „cu deosebit respect”, Anamaria Prodan (The only one), pe contul său de Instagram. Acestei postări, impresara FIFA i-a atașat și răspunsul primit din partea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, unde a făcut plângere ca urmare a apariției în spațiul public al unor poze nud.

Captură Anamaria Prodan (Instagram)

De altfel, principalul suspect pe care îi are, în acest caz, este iubita lui Laurențiu Reghecampf, căruia i-a trimis pozele, pe vremea când relația lor era una bună, însă nu ar fi exclus ca tocmai acesta să fi „aruncat” poza pe internet, știută fiind tensiunea dintre el și Anamaria Prodan.

„La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”, spunea la acel moment Anamaria Prodan, pentru Spynews.

Citește și: Anamaria Prodan, amenințătoare. „Cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”