Anamaria Prodan, amenințătoare. „Cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”

O serie de poze cu impresara FIFA circulă pe internet

Anamaria Prodan este din nou în atenția publicului, după ce o serie de poze, în care apare complet dezbrăcată, circulă pe internet. Desigur, fiecare alege cum (se) pozează, dar mai ales ce face cu pozele sale, când însă acestea sunt aruncate „în eter” de altcineva nu are cum te bucure prezența lor.

Vădit deranjată de apariția acestor poze, dar mai ales cu un cerc de suspecți care ar fi putut face un astfel de gest, Anamaria Prodan a devenit amenințătoare la adresa persoanei care s-a coborât atât de mult, doar pentru a face rău.

„Nici nu știu cum să încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea. Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”, a declarat Anamaria Prodan  pentru SpyNews.

Principala persoană pe care o suspectează de un astfel de gest este iubita lui Reghe și care putea avea acces la telefonul lui Laurențiu. „La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”, a mai spus Anamaria Prodan.

Impresara a pozat pentru primul pictorial din revista Playboy, în 2007, iar anul trecut a anunțat că va face un nou pictorial la 50 de ani. Orice pictorial, indiferent de revista pentru care se realizează, că e vorba de nud/seminud ori vreo ținută extravagantă  are un concept și o poveste în spate.

Citește și: Anamaria Prodan, îngrijorată din cauza „fostului”