Anamaria Prodan, îngrijorată din cauza „fostului”

„Bacteriile de bălegar au reușit să-l aducă în situația jenantă în care se află astăzi”

Anamaria Prodan este foarte îngrijorată din cauza lui Laurențiu Reghecampf, cu care se află în plin proces de divorț. Aceasta consideră că antrenorul a fost atras într-o capcană, într-o lume a „femeilor ieftine”, mai mult, că va avea de pierdut pe plan personal, fiind deja „dat uitării” de copiii care vedeau îl el un tată model.

„Chiar dacă soțul meu Laurențiu Reghecampf a făcut o mare greșeală datorită faptului că a alunecat încet încet în lumea oribilă a femeilor ieftine care l-au tras cumplit de jos… Faptul că tatăl copilului meu arată atât de rău la față chiar ciudat pot spune … Faptul că toată țara râde, toți bărbații povestesc, mulți se bucură…toți își dau coate și mustăcesc. Faptul că așteptă să vadă dacă este tatăl unui copil apărut brusc după ce a intrat în biserică și a sărbătorit 15 ani de căsnicie, faptul că încet încet copiii îl uită sau vor să-l uite, mânioși și rușinați fiind de faptul că a pătat obrazul familiei și și-a luxat picioarele de stă azi în genunchi în fața țării… faptul că «bacteriile» de bălegar au reușit să-l aducă în situația jenantă în care se află astăzi și din cel mai mândru și mai strălucitor Soare care există pe pământ a ajuns cea mai firavă rază”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

De altfel, aceasta are sfaturi pentru cei care trec prin momente dificile, în care „castelul” li se năruie, mai ales când „ajutorul” vine din exterior. Iar sfaturile sale sunt din partea „unui manager, a unei mame, a unui om integru, a unei femei cumplit de mândră  care a făcut istorie în orice domeniu și a lăsat o urmă adâncă pe unde a trecut”. „Nu atingeți larvele ca vă infectați, țineți întotdeauna capul sus în viață, niciodată să nu vă trăiți viața în genunchi, nu vă lăsați șantajați, aveți limită și bun simț în orice faceți, iar la restaurante stați întotdeauna la masa niciodată sub masă”, a transmis impresarul FIFA.

Mai mult, Anamaria Prodan consideră că ceea ce i se întâmplă lui Reghe este o pedeapsă prea mare, „este o cruce pe care nimeni nu știe dacă o mai poate duce”, dar mai ales că este cumplit de târziu să mai poată face ceva. „Să mai miște, să mai vorbească , să mai aibă respect și credibilitate din partea jucătorilor, colegilor … adevarul este ca toți greșim în viață… dar încercăm să reparăm să nu ne afundăm mai tare în greșeală”, mai spune Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan se întoarce la prima sa dragoste