Sursa foto: La Iași

În cadrul podcastului „Fain și simplu” al lui Mihai Morar, solistul The Motans, sub numele lui adevărat de Denis Roabeș, a vorbit despre momentele trăite în Moscova și de ce a ales să vină în țara noastră.

Artistul a declarat că la 24 de ani, pentru a face mai mulți bani, a decis să plece în Rusia, unde a lucrat ca ospătar și în vânzări. Cântărețul a precizat că visul lui era să călătorească, să cunoască oameni noi din toate colțurile lumii. Totodată, după ce a reușit să aibă o situație financiară mai bună a trimis bani și familiei.

„Am făcut mai mulți bani, am trimis și acasă la familie, dar nu mai voiam atât de mult să călătoresc. Cea mai mișto călătorie e să cunoști oamenii, iar eu am întâlnit tot felul de tipare”, a spus The Motans, potrivit Libertatea.ro.

„Mă doare că oamenii confundă poporul rus cu politica rusească”

De asemenea, acesta a precizat că perioada petrecută în Rusia a fost extraordinară, afirmând că rușii sunt mai deschiși decât românii, iar politica de acolo cu cea de la noi „merg mână în mână.” Totodată, artistul a mai spus că Moscova nu e atât de superficială precum Bucureștiul.

„Fiecare om, din altă țară, se străduie să fie figura țării din care vine, se simte ca și cum reprezintă el acea zonă, să dea tot ce are el mai bun. Mă doare că oamenii confundă poporul rus cu politica rusească. Să nu credeți că politica internă acolo e strălucită. Lucrurile se duc spre un scenariu care nu e vesel”, a afirmat cântărețul.

Artistul în vârstă de 32 de ani a avut cuvinte de laudă la adresa solistului de la Carla’s Dreams, Sergiu, precizând că este „un psiholog extraordinar”, iar relația dintre cei doi este una foarte bună.

The Motans are planuri mari pe viitor și își dorește să aibă un copil, acesta fiind într-o relație cu o clujeancă de câțiva ani. Cântărețul a precizat că pentru el, Ardealul este ca și Republica Moldova.

„Clujenii au ceva din moldoveni. Totuși, în București mă simt ca acasă, ceea ce la Moscova nu mă simțeam. Nu înțeleg de ce! Poate fiindcă mi-am găsit un rost”, a mai spus artistul. Și a dezvăluit viitorul pas uriaș: un copil! „Cunosc mulți oameni care au copii și s-au schimbat în bine, și sunt fericiți”, a concluzionat Denis.

Carla’s Dreams vrea să se reinventeze