Politist.sursa foto: stirileprotv.ro

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost reţinut de poliţişti, după ce în ziua precedentă ar fi fost observat într-un cimitir din municipiul Ploieşti în timp ce ar fi săvârşit acte de exhibiţionism, printre morminte, au comunicat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, potrivit digi24.ro.

În cursul zilei de luni, tânărul va fi prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 

Adolescentul este vizat de un dosar penal deschis de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

„La data de 5 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au reţinut un tânăr, bănuit de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. În fapt, la data de 4 martie a.c., tânărul în cauză, în timp ce se afla într-un cimitir din municipiul Ploieşti ar fi săvârşit acte de exhibiţionism printre mormintele cimitirului. Astfel, în urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr în vârstă de 16 ani, din municipiu care, în urma probatoriului administrat a fost reţinut pentru 24 de ore”, precizează sursa citată. 

Cinci școli din Gorj, afectate de cutremure, rămân în reparații