Carla’s Dreams vrea să se reinventeze

Nu renunță la muzică, ci doar la scenă

Carla’s Dreams a dovedit în ultimii 10 ani că vocea este cea care contează, nu aspectul exterior, iar apariția cu aceeași ținută, cu hanoracul cu glugă, machiat cât să nu se vadă nici o bucățică de piele și cu ochelarii de soare a stârnit curiozitatea multora, dar în același timp și aprecierea. Altfel, ar fi fost extrem de greu să se mențină în topurile muzicale atâția ani la rând.

Și tocmai pentru că simte că a ajuns la un punct maxim al carierei sale, Sergiu și-a anunțat retragerea de pe scenă, la propriu, însă nu și din lumea artistică, subliniind că își dorește ca proiectul „Carla’s Dreams” să continue, dar într-un alt format.

„Tare sper să nu trebuiască să mă machiez și peste 10 ani. Eu voiam să mă retrag de acum doi ani, dar pandemia m-a împiedicat. Cred că proiectul o să continue, dar în alt format. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulți oameni tineri cu potențial care merită să fie auziți. Prefer să ajut pe alții. Cred că o să fac maxim patru concerte pe an”, a mărturisit „Carla’s Dreams” la Radio ZU, citat de Unica.md.

De altfel, Sergiu nu crede că este chiar atât de faimos precum îl numește presa ori îl consideră publicul. „Faimos, dacă insiști să folosești acest termen, nu sunt eu, ci proiectul. Băiatul din proiect se simte bine, am vorbit chiar ieri cu el.  Eu îl savurez, dar nu cu toți și nu oriunde. Și uneori nu este doar despre succes. Sau nu pentru noi/mine”, a spus acesta într-un interviu pentru viva.ro. Și cum și „Carla’s Dreams” a trecut prin experiența pandemiei, ca toată planeta, Sergiu a explicat cum i-a afectat pe colegii de trupă acea pauză forțată. „Mai bine decât unii și mai rău decât alții. Pot spune că primele luni chiar au fost binevenite, în sensul că mi-au dat posibilitatea să mă liniștesc un pic. Și au prins bine. După ceva timp, a început să ni se facă dor de muzică, de fani, de concerte”, declara Sergiu, în toamna lui 2021.

Oricum și-ar face ieșirea din lumina reflectoarelor, misterul, dar mai ales talentul au fost cele care au adus un plus de valoare în ultimii 10 ani.

Citește și: Carla’s Dreams și-a dat masca jos la Masked Singer