Carla’s Dreams și-a dat masca jos la Masked Singer

Cine este, de fapt, Carla's Dreams?

Carla's Dreams / Foto: preluare PRO TV

De-a lungul timpului, toată lumea s-a întrebat cine ar putea fi, de fapt, solistul trupei Carla’s Dreams. S-au făcut presupuneri, s-a dat cu banul, s-au analizat proporțiile faciale. Totul a fost în zadar pentru că, în realitate, nimeni nu știe cu adevărat cine s-ar putea ascunde sub celebra mască.

De altfel, păstratul secretului asupra identității acestuia este parte din strategia de marketing cu care Carla’s Dreams încearcă să rămână activ pe scena muzicală din România, însă și din Republica Moldova. Un mister bun va ține mereu activă atenția publicului. Și trebuie să recunoaștem că această strategie funcționează de minune.

Carla’s Dreams, demascat la Masked Singer

Vinerea trecută, fanii emisiunii Masked Singer au avut ocazia de a trăi un moment unic. Carla’s Dreams și-a dat masca jos! Însă nu va impacientați: dacă în cazul tuturor celorlalte personaje demascate, telespectatorii au avut ocazia să vadă fețele reale ale celor care întruchipau personajele, în cazul lui Carla’s Dreams situația a fost diferită, întrucât artistul se prezenta „mask in mask”. Cu alte cuvinte, sub costumul de emoji pe care l-a purtat, se afla celebra sa față pictată, acoperită de o glugă.

Așadar, vom mai avea de așteptat până când vom afla cine se ascunde, de fapt, sub mască a cântărețului din Republica Moldova. Până atunci, putem continua să ne dăm cu părerea.

Citește și: La omul sărac, nici boii nu trag: Irinel Columbeanu s-a infectat cu Covid