La omul sărac, nici boii nu trag: Irinel Columbeanu s-a infectat cu Covid

Starea de sănătate a fostului om de afaceri este acum una stabilă

Foto: Arhivă personală Irinel Columbeanu

Pe timpuri, Irinel Columbeanu era unul dintre cei mai bogați oameni din țară. Și pentru că își permitea astfel pe „pasiuni”, fostului om de afaceri nu-i lipseau femeile tinere și frumoase sau mașinile scumpe.

Timpul a trecut, Irinel Columbeanu a rămas și fără mașini, dar și fără femei, întrucât a reușit, într-un timp extrem de scurt, să-și piardă averea moștenită de la tatăl său. Și de-aici, lucrurile au început să meargă din ce în ce mai rău.

Irinel Columbeanu s-a infectat cu Covid. Inițial a crezut că e puțin răcit

Potrivit Click.ro, fostul om de afaceri s-ar fi simțit rău câteva zile la rând. Iar dacă la început a bănuit că ar fi vorba despre o banală răceală, ulterior acesta a început să se îngrijoreze, astfel că și-a făcut un test rapid de Covid-19. Din păcate, bănuielile cele din urmă i s-au adeverit, testul confirmând faptul că Irinel este, într-adevăr, infectat.

Imediat, acesta a sunat la 112 ca să anunțe ce i s-a întâmplat. În urma apelului, a fost transportat la spital, unde a beneficiat de îngrijirile care se cuvin în astfel de situații.

Potrivit publicației menționate anterior, starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu este acum una stabilă, întrucât medicii au apucat să intervină în timp util.

Conform propriilor declarații, ceea ce l-ar fi scăpat pe Irinel de o formă gravă a bolii este faptul că, în paralel, nu prezintă o altă boală gravă, ori vreo comorbiditate care să agraveze simptomele Covid-19.

Citește și: Mihai Trăistariu s-a mai îmbunat și se vede „la casa lui”