Mihai Trăistariu s-a mai îmbunat și se vede „la casa lui”

Artistul pare să fi trecut peste ghinionul relațiilor amoroase

Pentru Mihai Trăistariu astrele par că s-au aliniat, iar acesta deja se vede la casa lui, cu „vreo doi, trei copii”, nu mai mulți că se resimte de când are mai mulți la școala sa de muzică.

Într-un interviu acordat Cancan, Mihai Trăistariu a afirmat că a trecut peste perioada mai dificilă ce a venit după ultima relație eșuată, mai mult, că a avut și sprijinul „fanelor”, care i-au scris ori i-au trimis poze „de toate felurile” și care l-au făcut să înțeleagă că nu are rost să fie încrâncenat împotriva sa din cauza relațiilor pe care nu le-a putut încheia… la altar.

„Viața personală s-a transformat, încep să îmi umplu programul. Nu sunt încrâncenat neapărat să îmi fac o relație. Ultima s-a terminat în decembrie și sunt puțin nervos din cauza asta. Poate nici nu mă pricep să păstrez o relație de lungă durată, habar nu am. Nu îmi mai fac gânduri negative, am destule pretendente care îmi scriu, îmi trimit poze de toate felurile”, a declarat artistul pentru Cancan.

Mihai Trăistariu, în căutarea iubirii, chiar în în social media

Mai mult, artistul a dat de înțeles că o dată cu vârsta, deh, a ajuns și el la 41 de ani, altele sunt pretențiile de la viitoarea sa relație, de la care vrea „mai multă liniște”, mai ales că ultimele sale partenere au fost cu mult mai tinere decât el, dar care nu au rezistat într-o relație de cursă lungă.  

„Mă văd căsătorit, tot întreb unde îmi e iubirea și pe rețelele de socializare. Când postez așa îmi scriu câte 50 de femei odată. Mai aștept, am zis că e timp. Mi-am ales numai puștoaice care nu rezistă, care gândesc diferit. Vreau mai multă liniște. Și tată vreau să fiu. Noi suntem patru frați, trebuia să fim șase, doi au murit înainte de naștere. În primele mele declarații de când m-am lansat spuneam că vreau 12 copii, câte unul din fiecare zodie. Eram turbat să am mulți copii. De când am școala de muzică am obosit de copii mici, nu mai vreau așa mulți. Vreo doi, trei copii tot o să fac”, a mai spus Mihai Trăistariu pentru sursa menționată.

Citește și: Mihai Trăistariu, fan declarat al Dianei Șoșoacă