Băiatul agresat din Hunedoara: ”Nu mai ştiu nimic, m-am trezit la spital”

Bărbatul riscă 7 ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat de loviri sau alte violenţe, violenţe în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Victima agresorului de la locul de joacă din Hunedoara nu își mai amintește nimic din episodul traumatizant care a făcut subiectul știrilor de luni, 8 februarie.

Într-un parc din Hunedoara, sub ochii mai multor copii, un bărbat în vârstă de 29 de ani a aplicat o corecție care a scandalizat opinia publică: a lovit și trântit la pământ un băiat de 13 ani, victima pierzându-și cunoștința.

Bărbatul, care este unchiul victimei, fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar copilul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Băiatul a suferit o fractură de craniu și i-a mărturisit mamei că nu reține nimic din cele întâmplate, scrie Observator News.

Mama băiatului de 13 ani, cumnata agresorului, a vorbit despre starea copilului și a declarat pentru sursa citată:”Atât mi-a zis: Mami, eu nu mai ştiu nimic, m-am trezit la spital”.

Copiii din parc: ”A murit prietenul nostru! A murit!”

În urma evenimentului grav petrecut la locul de joacă, martorii au declarat că mai mulți copii s-au panicat foarte tare și au început să plângă. Martora în cauză a povestit că bărbatul l-a luat pe copil şi l-a trântit, băiatul rămânând în stare de inconștiență.

Tatăl victimei: ”Stau și mă gândesc așa, cum de mai respira?”

Rudele agresorului spun că bărbatul nu este la prima ieșire violentă, acesta apelând în nenumărate rânduri la corecții prin agresiune.

Atât primarul municipiului Hunedoara cât și tatăl copilului sunt de părere că dacă victima ar fi fost trântită pe ciment nu ar fi supraviețuit.

În cursul zilei de ieri, primarul Dan Bobouţanu s-a arătat scandalizat de eveniment, declarând următoarele:

Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă nu am fi montat şi acolo suprafaţă din tartan şi am fi mers pe clasicul beton sau pe soluţia unui covor de cauciuc ori a unei simple mochete?! Cred c-am fi avut o tragedie.”

De asemenea, tatăl băiatului agresat a afirmat că  tartanul turnat peste beton i-a salvat viața: ”Murea. Că sub materialul ala este beton. Și murea. Și eu stau și mă gândesc așa, cum de mai respira?

Tânărul a fost reţinut, şi apoi prezentat magistraţilor judecătoriei Hunedoara, care au dispus, în baza materialului probatoriu, arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţe în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Familia a fost preluată de Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului

În ceea ce privește familia agresorului, concubina acestuia, împreună cu băiatul de 7 ani și bebelușul de 8 luni au fost preluați de Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Bărbatul riscă 7 ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat de loviri sau alte violenţe, violenţe în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și: Agresorul de la Hunedoara, arestat pentru 30 de zile