În timp ce Diana Șoșoacă se scălda în patriotisme urlate pe note aproape muzicale, la o petrecere organizată de ziua soțului ei, George Simion se distra, în paralel, și el, însă în altă parte, mai exact într-unul dintre sediile PAUR. „Am văzut nişte oameni care se simt bine şi ar fi bine să trecem mai departe, pentru că sunt 14 morţi în urma incendiului de la Matei Balş şi nu doamna Şoşoacă este problema României”, declara George Simion la Antena 3, potrivit Epoch-Times, întrebat despre petrecerea de vinerea trecută la care a participat colega lui.

Ipocrizia lui George Simion, ridicată la rang de artă

Primul care a semnalat derapajul lui George Simion este binecunoscutul auto-intitulat jurnalist, Mălin Bot, cel care într-un material video spune că: „Simion a fost la o petrecere ilegală întreruptă de Poliţie, petrecere care a exasperat vecinii din zonă unde este un sediu secundar al AUR, vecini care exasperaţi au sunat la poliţie şi au dat şi informaţia mai departe. Deci, Simon era exact în postura lui Şoşoacă”.

Afirmațiile lui Mălin Bot sunt susținute și de agenții Poliția Ilfov, cei care s-au prezentat la sediul PAUR, alertați de locuitorii din zonă care, deranjați de muzica ascultată la volum mare, au sesizat organele de ordine. Conform Aktual24, la sosirea polițiștilor, în jurul orelor 2, la sediul PAUR se mai aflau doar două persoane, una dintre acestea declarând că ar închiriat sediul pentru a organiza o petrecere la care au participat șapte persoane. Din fotografia publicată în antetul articolului prezent se poate observa faptul că nu vorbim despre șapte persoane, ci de 18, printre care și copreședintele PAUR, George Simion. Cele două persoane găsite în incintă ar fi fost amendate cu 1.000 lei, de căciulă. Poliția continuă cercetările, cu scopul de a identifica restul persoanelor care au participat la petrecere.

Citește și: George Simion despre derapajele Dianei Șoșoacă: „se simte bine în pielea ei”