Studentul din Timișoara acuzat că și-a ucis prietena, arestat preventiv pentru 30 de zile

Ambii tineri erau studenţi la Medicină.

arest
arest sursa foto pixabay

Magistraţii Tribunalului Timiş au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a unui tânăr de 23 de ani din Caraş-Severin, acuzat că şi-a omorât iubita de 21 de ani, într-un apartament din Timişoara, potrivit g4media.ro.

Ambii tineri erau studenţi la Medicină.

Biroul de Presă al Poliţiei Timiş a informat că poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara au fost sesizaţi, vineri seară, că o tânără ar fi fost găsită inconştientă cu urme de sânge, într-o cameră a unui apartament situat pe bulevardul General Ion Dragalina, din Timişoara. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, tânăra fiind întinsă pe pat decedată. Cercetările au fost preluate şi continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş, iar în urmă primelor verificări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că tânăra de 21 de ani ar fi prezentat la nivelul corpului multiple plăgi provocate cu un obiect tăietor-înţepător.

În urma unui complex de activităţi informativ-operative desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş, în baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, la scurt timp a fost identificat un tânăr de 23 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a fost depistat în judeţul Caraş-Severin şi adus la sediul Inspectoratului de Poliţie Timiş pentru audieri. În urmă administrării probatoriului în cauză şi că urmare a ordonanţei procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de tânărul de 23 de ani fiind reţinut sâmbătă, pentru 24 de ore, pentru omor. Tot sâmbătă, faţă de acesta magistraţii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.Controale soldate cu amenzi de peste 240.000 de lei în Centrul Vechi din București