Oficial. Dan Negru, „regele audiențelor” trece la Kanal D

„Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna...”

Ceea ce luni era doar o știre care bulversa publicul telespectator, astăzi a devenit oficial. Dan Negru, supranumit „regele audiențelor”, a trecut în „lotul” celor de la Kanal D, unde s-a reîntâlnit cu colegi cu care a construit parte din marile succese.

„Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa ca profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirații. Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, vă propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, a spus Dan Negru, citat de WOWbiz.

Prezentatorul TV, cu 30 de ani de vechime în televiziune, susține că „cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni”, mulțumind în același timp pentru anii pe care i-a lăsat în urmă.  „Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei! Le mulțumesc! Porecla regele audiențelor le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi”, a scris Dan Negru pe contul său de Facebook, unde la locație și-a trecut deja „Kanal D”.

Mai mult, acesta a transmis un mesaj celor care vor să caute „diverse” din lunga sa carieră de la Antena 1, unde a fost prezent în ultimii 22 de ani. „Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă”, a mai scris Negru.

De altfel, Dan Negru a ținut să îi mulțumească omului care i-a marcat, în sensul bun, cariera. „Există un om căruia îi mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare: Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Când începeam un proiect nou ne îndemna să țintim luna. Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!”, a continuat Dan Negru, care și-a însițit emoționanta postare de poza primei sale legitimații din televiziune.

„Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna…”, a concluzionat cel care, cu ușurință, poatefi numit un „brand”.

Citește și: Dan Negru lasă Antena 1 în urmă, după mai bine de 20 de activitate