Anamaria Prodan se întoarce la prima sa dragoste

Impresara dă cel mai bun exemplu că după divorț nu se termină lumea

Impresara FIFA Anamaria Prodan, cea care ține primele pagini de multă vreme, nu pentru realizările profesionale ci pentru încâlcita relație cu Laurențiu Reghecampf, cu care se află în proces de divorț, dă dovadă că nu se termină lumea pentru ea după separarea de antrenor.

Mai mult, aceasta a afirmat la Realitatea Sportivă că se va întoarce la prima sa dragoste, care nu este o persoană, ci o activitate, revenirea în presă. „E provocarea maximă pentru mine. Mă întorc la prima dragoste și mă întorc numărul unu! Întotdeauna am crezut în puterea fabuloasa a presei. Cred foarte tare în oamenii tineri, foarte bine pregătiți”, a declarat Anamaria Prodan la Realitatea Sportivă. Aceasta va conduce două posturi din subordinea Realitatea: Realitatea Sportivă și Realitatea Star, ce vor începe emisia chiar din 1 decembrie. „Va fi cu totul altfel decât ceea ce este. Am aproape 50 de ani și niciodată nu am lăsat capul în jos. Nu mă schimbă faptul că voi deveni patron de televiziune! Eu vreau să aduc în fața telespectatorilor munca unui sportiv, viața lui așa cum o văd eu. Eu am acces în ambele lumi, și în lumea mondenă, și în cea sportivă. Vreau să relaxez puțin lucrurile. Fotbalul este despre bucurie, nu despre încrâncenare, despre bătaie!” a declarat Anamaria Prodan, invitată în studioul Realitatea Plus.

Cât privește partea mondenă a vieții de sportiv, Anamaria este unul dintre exemple, căci în ultima vreme cele mai multe știri despre ea și Reghe au fost legate de viața lor privată, de divorț, relația extraconjugală dintre Laurențiu Reghecampf și iubita care îi va dărui și un copil.

„Ceea ce se întâmplă acum cu Laurențiu este jenant. Nu poți să te prezinți în fața României cu o viața destrăbălată. Tu trebuia să fii un model pentru copiii tăi. Lipsește o piesă din acest puzzle ca să pot înțelege ce s-a întâmplat. Lumea îmi spune că de fapt eu eram cea vânată, el era veriga slabă. Și s-a găsit!”, a spus vedeta, citată de Click.

Citește și: Anamaria Prodan și iubirea adolescentină cu „fratele” Codrin