Radu Vâlcan, bona perfectă. Cu multă răbdare și apreciere

Radu și Adela sunt părinți de trei băieți: Alexandru (5 ani), Andrei (2 ani și 8 luni) și „juniorul” Adrian (puțin peste o lună)

Radu Vâlcan și Adela Popescu împart și „dădăceala”, că așa stă bine oricărei familii, să se ocupe în egală măsură de tot ce ține de casă, de la crescutul copiilor, până la bucătăreală. În vremurile de astăzi nu mai este cazul să se pună așa de mult accent pe accent pe activitățile de mamă sau de tată, de femeie sau de bărbat. Așa că, Radu, minunatul soț al Adelei s-a lipit, mai mult decât voia, de ore bune de petrecut cu cel mai mic dintre membri familiei Vâlcan-Popescu. Și totul, pentru răsfățul Adelei, care a vrut să își facă o schimbare de look.

Așa că a putut profita și el de vremea superbă, să mă relaxeze, să iasă în parc, să își limpezesc mintea, să își pun gândurile în ordine. „Lucruri de astea, bărbătești, de care avem nevoie din când în când”, și-a anunțat fani printr-un InstaStory.

Radu Vâlcan duce greul familiei (Instagram)

Doar că în loc de cele 3 ore „de pauză” pe care le estimase Adela și pentru care Radu se pregătise „emoțional” au mai venit alte două, suficient cât soțul nerăbdător să fie puțin ironic și să „aprecieze” seriozitatea Adelei.

„Ce să zic, dacă apreciez ceva la o persoană este seriozitatea. Ei bine, asta este una dintre calitățile de bază ale Adelei. De exemplu, astăzi a venit la un salon, unde și-a făcut un permanent de toată frumusețea. (…) Mi-a zis maxim trei ore, ok, am ieșit cu copilul, m-am plimbat cu el prin parc în caz că se trezea și trebuia alăptat să vin repede la mama lui și iată că s-a ținut de cuvânt. A stat cinci ore în loc de trei, dar bine că nu a stat două. A fost mișto! A meritat!”, a spus Radu Vâlcan pe InstaStory.

Adela Poepscu, după răsfățul de la salon (Instagram)

Rezultatul a fost într-adevăr spectaculos, Adela reușind o schimbare de look foarte frumoasă, lucru apreciat și de soțul/tatăl/bona Radu.

Citește și: Adela Popescu, mamă de trei, fiecare cu nevoile sale