Horoscop azi, luni 5 decembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest principal al zilei este redat de cuadratura lui Venus de pe Săgetător cu Neptun de pe Pești. Acest unghi astral ne vorbește de: confuzie, indolență, hedonism, înșelăciune, hipersensibilitate, amăgire și încurcături. Pentru a depăși mai ușor impasurile acestei zile mai iluzorii, astăzi va trebui să ne arătam cumva mai serioși, ponderați, raționali, pragmatici și disciplinați.

BERBEC

Aveți parte de o zi cam nepotrivită pentru drumuri și călătorii mai lungi! Puteți primi și o veste mai neplăcută despre ori de la o femeie mai tânără de la mare depărtare! Mai puteți resimți și o stare psihică cumva mai neașezată, tulburată.

TAUR

Vi se preconizează o tendință de îndatorare financiară semnificativă, fiind util să fiți ceva mai calculați cu banii! Un prieten bun al dumneavoastră poate intra într-o încurcătură destul de curioasă.

GEMENI

Din păcate, aștrii zilei vă relevă o zi destul de dificilă și de complicată în viața de cuplu, maritală! Atenție și la afaceri! Nu luați decizii majore sub raport profesional!

RAC

Ar fi recomandat să fiți ceva mai grijulii cu sănătatea! La locul de muncă vi se pot prezenta unele dificultăți în relația cu o colegă mai tânără! Din păcate, puteți reliefa și o judecată cumva mai tulburată!

LEU

Fiți ceva mai sensibili, tandri și afectuoși în relația cu persoana iubită! Nu este o zi cu noroc pentru speculații financiare! Totodată, vi se mai arată și un risc mai semnficativ de incidente sau accidente cumva mai ciudate, deci fiți mai grijulii!

FECIOARĂ

Puteți întâmpina unele probleme semnificative în relația cu o femeie mai tânără din familie. Nu este o zi fastă pentru schimbări de ordin estetic în casă. Fiți atenți și la încurcături în sfera maritală!

BALANȚĂ

Este posibil să primiți o veste mai neplăcută despre sau de la o femeie mai tânără! Încercați să fiți ceva mai sinceri și sensibili în comunicare, în discurs. Puteți avea parte și de unele probleme de sănătate ceva mai neobișnuite.

SCORPION

Evitați să vă dezlănțuiți în cheltuieli extravagante, fiind necesar să fiți ceva mai moderați și mai chibzuiți cu banii! În dragoste vă puteți aștepta la unele evenimente cumva mai stranii, ciudate!

SĂGETĂTOR

Astrele vă arată cumva mai capricioși, superficiali și hipersensibili în plan afectiv! Căutați să nu faceți o dramă din problemele acestei zile! În familie vă puteți lovi de unele circumstanțe destul de turbulente!

CAPRICORN

Nu ar fi indicat să vă implicați în escapade sau aventuri sentimentale mai controversate în această zi! Fiți ceva mai clari și mai tranșanți și în comunicare!

VĂRSĂTOR

Vi se pot ivi unele neînțelegeri sau chiar certuri în relația cu o prietenă mai tânără! Încercați să vă dezvoltați și unele talente de ordin practic! Fiți mai atenți și mai organizați când vine vorba de bani!

PEȘTI

Puteți atrage adversitatea un femei mai tinere cu un statut social excelent! Fiți ceva mai ponderați și diplomați și în relația cu șefii, cu superiorii! Totodată, astrele vă arată și cumva mai hipersensibili, oscilanți, agitați, visători și idealiști!

Horoscop HashtagNews