Măruță „a călcat pe bec” din nou! O nouă vedetă, enervată de prezentatorul TV

Ce s-a întâmplat acum întrece orice limită!

Foto: bzi

Face ce face Cătălin Măruță și iar supără pe cineva! Dacă acum câteva săptămâni, prezentatorul TV reușea să „se pună rău” cu Alex Velea și Antonia, ca mai apoi să-l calce pe bătături și pe actorul Mihai Bendeac, iată un nou conflict se arată la orizont. Noul scandal o are în centru pe cântăreața Alexandra Stan.

De dragul audienței, Cătălin Măruță dezvăluie un secret al Alexandrei Stan: „A facut niste chestii foarte urate”

Este știut faptul că Măruță ar face absolut orice pentru audiență. Însă ceea ce s-a întâmplat acum întrece orice limită! Alexandra Stan a declarat că este deosebit de supărată pe acesta pentru că prezentatorul ar fi dezvăluit un secret de-al ei, fără a-i cere permisiunea.

Se pare că Măruță ar fi spus că aceasta ar fi însărcinată, cu toate că Alexandra Stan neagă acest lucru. „Detest, poate e mult spus, dar am foarte foarte, foarte dezamagita de industria din Romania. Pe mine nu ca m-au dezamagit, pe mine… deci au avut si ei un artist si m-au luat si m-au furat si m-au si batut si m-au lasat in fundul gol pe strada si m-au aruncat la gunoi. Si asa se comporta in continuare unii din industria asta cu mine, sa stii”, a spus Alexandra Stan, adăugând că „zilele trecute, am avut o intamplare cu Maruta. Si m-a suparat foarte, foarte tare, pentru că eu la Catalin tineam foarte mult, si la Andra si niciodata nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat pe el cu nimic, a fost o chestie asa…adica cu toate ca multa lume vorbea despre el, ca ce face el la TV”, a mai spus artista, citată de Click.ro.

„A facut niste chestii foarte urate, a trecut peste tot managemantul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu da, a nu difuza un anumit material, cu toate ca i-am zis sa-l dea peste  data de 30, l-a dat cu două sau trei săptămâni inainte, a scris niste lucruri despre mine foarte nasoale.

Eu am fost la doctor și mi-a zis doctorul ca nu o sa pot sa fac copii un an, iar daca fac oricum e challenging, adica pot sa-mi dereglez glanda hipofiza si sa fac tumoare si sa mor. Si el scria ca nu-mi mai acopar burta, ca sunt insarcinata si chestii d-astea.

Si sincer, mi s-a parut ofarte urat din partea lui si n-o sa mai vorbesc niciodata si nu sa o mai merg niciodata la Catalin Maruta, in nicio emisiune pe care o are el, pentru niciun ban din lumea asta. Eu tot timpul am fost de treaba cu oamenii si toti oamenii m-au calcat in picioare”, a spus Alexandra Stan, în podcastul lui Damian Drăghici, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: Bendeac, enervat la culme de insistențele lui Măruță: „Te rog eu, băi, nu mă mai suna”