Anamaria Prodan și iubirea adolescentină cu „fratele” Codrin

Un an de relație amoroasă, urmată de o prietenie de „drum lung”

Anamaria Prodan a fost într-o  relație cu omul politic Codrin Ștefănescu, însă iubirea lor nu a rezistat mai mult de un an. Acest fapt nu a le-a știrbit însă din relația de prietenie pe care au acum, la mai bine de 25 de ani de când cei doi formau un cuplu. Mărturia a fost făcută de fostul secretar general al PSD în emisiunea de la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai” și i-a dat impresarei o altă imagine față de cum o avem acum, când se află în prim divorț de soțul numărul doi, antrenorul Laurențiu Reghecampf.

De altfel, motivul pentru care cei doi nu au rezistat decât un an a fost din cauza diferențelor de temperament, deși amândoi sunt foarte vulcanici, cu „vorbe de duh” la purtător.

„Noi am rămas împreună că frații și până astăzi avem o relație nemaipomenită. Amândoi am iubit-o imens pe Ionela (n.r. Ionela Prodan, regretata artistă de muzică populară). Amândoi am iubit-o imens pe mama. I-am făcut ultima dată ziua de naștere a Ionelei cu puțin timp înainte de a muri și i-am cântat «La mulți ani» știind că cancerul a mâncat-o și simțea, îi dădeam curaj, îi ziceam, «Hai, mai, Ionele că ești roșie în obrăjori». Mă leagă atât de multe amintiri de Anamaria, sunt prietenii mei și ea și Reghecampf. Eram doi puști frumoși și nebuni și s-a întâmplat cu mulți timp în urmă”, a declarat Codrin Ștefănescu în emisiunea lui Denise Rifai.

Fondatorul APP (Alianța pentru România, cu care vrea Dragnea să recucerească România) a rememorat, în cadrul aceleiași emisiuni, cum s-a simțit când era în relație cu Anamaria, dar fiind statutul pe care aceasta îl avea încă de atunci în lumea mondenă și sportivă, totodată.

Relația lor a început la mijlocul anilor 90, însă au spus stop, de comun acord, pentru că nu se mai suportau. „Eram două bucăți de cremene. Pe vremea aia, ea era vedetă, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, toată lumea știa de Anamaria Prodan”, și-a reamintit Codrn Ștefănescu.

De altfel, Anamaria Prodan este și astăzi un nume în lumea sportivă, primit numeroase confirmări ale performanței pe care o face. Cele mai recente astfel de distincții sunt: „cea mai remarcabilă personalitate din fotbalul internațional” – premiul fiind acordat pe 1 noiembrie, în Dubai, cealaltă pentru „Excelență în impresariat”, un premiu oferit în luna octombrie, la Monaco, semn că nimeni nu este „profet în țara sa”.

Citește și: Anamaria Prodan lasă totul în urmă și sărbătorește divorțul