Oana Pellea / Foto: Facebook

Actrița Oana Pellea le-a transmis celor de la conducerea țării, guvernați, dar și șeful statului, dezamăgirea pe care o trăiește după ce votul său a fost „trădat și batjocorit” .

„Îmi iubesc țara dar nu mi iubesc guvernanții. Păcat de țara asta frumoasă. Consider că trăim un moment profund nefast pentru România. Am sperat într-o Romanie democratică, civilizată, europeană. Am fost dezamăgită, trădată, mințită”, a scris Oana Pellea pe contul său de Facebook.

Și așa cum mulți care nu au avut o opțiune clară pentru vot au ales „răul cel mai mic”, și votul actriței tot acolo s-a dus, însă aceasta consideră că votul său „a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis și de către cei de la Putere”, lucru pe care mare parte dintre alegători îl simt, pe propria lor piele.  

„Speranța mea a obosit. Speranța mea și a altora…De 31 de ani … de TREIZECI ȘI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democratie…se pare că degeaba…”, a mai scris Oana Pellea, care a adăugat că se va retrage în profesia sa. „În cărțile mele… în țara din inima mea (care se numește tot România)…în visul meu că într-o zi … acest Pământ superb numit România… va avea conducători care vor iubi această Țară.

Oameni mici, interese mari

Totodată, Oana Pellea afirmă că s-a săturat să vadă „oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere călcând în picioare o țară obosită, mințită, furată, bolnavă, trădată, epuizată”, dar că va continua să facă bine, așa cum poate, dar mai ales cât poate, prin profesia sa, „prin existența mea umilă, și… atât”.

Mai mult, că acest „mesaj”, prin care își strigă nemulțumirile în privința „aleșilor”, dar care sunt vremelnici în funcțiile lor,  conține multă „durere, cinste, tristeșe și mult-mult dezgust”, însă încheie într-o notă optimistă, sperând că aceea care mai au energia și forța de luptă, să o facă în continare „pentru o ROMÂNIE democratică și demnă, o Românie cu legi și oameni drepți”, Oana Pellea fiind unul dintre acei oameni care a rămas fără resurse de de speranță, dar mai ales cu o imagine ce o obsedează, „cadavrul abandonat al României sfâșiat de hiene hulpave”.

Citește și: Oana Pellea nu dă sfaturi cu privire la vaccinare, dar se felicită pentru că a făcut acest lucru