Oana Pellea nu dă sfaturi cu privire la vaccinare, dar se felicită pentru că a făcut acest lucru

Vaccinată cu schema completă, actrița a fost diagnosticată cu Covid

Oana Pellea, aflată în izolare după ce a fost în contact cu o persoană infectată cu Covid, a anunțat că testul său PCR a fost pozitiv, motiv pentru care sta în izolare în următoarea perioadă. Actrița se numără printre multitudinea de oameni care s-au vaccinat cu ambele doze și s-au infectat, iar într-o postare făcută pe contul său de socializare a precizat că nu dă nimănui sfaturi cu privire la vaccinare, dar că se felicită pentru că a ales să se vaccineze.

Mai mult, decizia de autoizolare pe care a luat-o încă de săptămâna trecută, precum și cea de a anula repetiții și suspenda un spectacol au fost dintre cele mai firești pentru actriță, mai ales că toate testele rapide făcute de la momentul izolării i-au ieșit negative, însă rezultatul PCR a fost pozitiv. „O decizie responsabilă”, cum a numit-o Oana Pellea, considerând că altfel și-ar fi pus în pericol colegii, dar și pe cei cu care ar fi intrat în contact.

Doar că într-o lume „nebună” și în vremurile haotice pe care le trăim, astfel de decizii sunt luate în râs.

„Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne in izolarea impusă de lege. Aveți grijă de voi și de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui dar mă felicit că m am vaccinat”, a scris actrița în postarea sa făcută pe Facebook.

Carmen Tănase dezminte informația că s-a infectat cu Covid

Pe de altă parte, o antivaccinistă convinsă, actrița Carmen Tănase a dezmințit informația că s-a infectat cu Covid, relatează AlephNews.  „Nu este adevărat. Sunt bine. Nu am abolsut nimic”, a spus Carmen Tănase, potrivit sursei citate.

„O să mă lupt pentru dreptul meu atât cât o să mai pot din punct de vedere legal – pentru că încă mai pot din punct de vedere legal, şi vorbesc strict în numele meu -, după care, dacă nu se va mai putea şi se va da o lege organică în Parlament, aşa cum s-a dat în Franţa şi în Italia, dacă societatea mă izolează, ca atare o să stau izolată, asta am să fac”, a declarat actriţa, la Antena 3, în privința vaccinării. De altfel, aceasta se opune și ideii de testare, deci și a certificatului verde, care înseamnă vaccinare (10 zile de la schema completă), trecere prin boală sau test negativ Covid.

Citește și: Părintele Vasile Ioana, infectat cu Covid, este optimist că „știința și credința ne vor vindeca împreună”